banner913
banner932
banner1012

Koopbank Kıbrıs Kupası, heyecanı başladı

banner1020

Koopbank Kıbrıs Kupası 1. Eleme Turu kura çekilişleri gerçekleştirildi. Kura çekimine, Koopbank genel müdürü Kemal Ataman, KTFF başkanı Hasan Sertoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile kulüp başkan ve temsilcileri katıldı

banner974
Koopbank Kıbrıs Kupası, heyecanı başladı

banner971

Soydan SAKALLI

2016-2017 Sezon Planlaması gereği Koopbank Kıbrıs Kupası 1.Eleme Turu kura çekilişleri Pazartesi günü, saat 16.00'da gerçekleştirildi. KTFF Ahmed Sami Topcan Salonu'nda yapılan kuraya K-Pet Süper Lig kulüpleri seri başı olarak katıldı. K-Pet 1.Lig Kırmızı ve Beyaz Gruptan ilk devre maçları sonunda puan cetvelini ilk 8 sırada tamamlayan toplam 16 takımın katılımıyla eşleşmeler belirlendi.

Tek maç eleme sistemine göre oynanacak olan karşılaşmalarda ev sahibi takımlar ve deplasman takımları da belirlendi. Karşılaşmaların sahaları ve saatleri önümüzdeki günlerde duyurulacak.

Bu sezon Koop Bank sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan Kıbrıs Kupası kura çekimi öncesinde kısa bir konuşma yapan KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, bu sezon kupa için 218,000 TL bütçenin ayrıldığı ve Koop Bank'ın ülkemizin en önemli kurumlarından biri olduğunu vurguladı. Kupaya her katılan takımın 2,500 TL alacağını söyleyen Sertoğlu, tur geçen ekiplerin de her tur başında maddi yönden destekleneceğini belirtti.

Kupa'da gol kralı olan oyuncu 4,000 TL, en centilmen ekip 4,000 TL, finalist 30,000 TL ve kupayı kazanan ekip 50,000 TL elde edecek. Çekilen kura sonucunda K-PET Süper Lig lideri Yenicami, ilk turda K-PET Birinci Lig lideri Merit Alsancak Yeşilova ile eşleşti.

1 Şubat Çarşamba günü oynanacak olan karşılaşmalarda eşleşmeler şöyle oldu:

GAÜ Çetinkaya-Esentepe

K. Kaymaklı-Lapta

YAK-Merit Alsancak Yeşilova

GHE-Gençler Birliği

Yalova-Maraş

Ozanköy-Değirmenlik

BÜY-Göçmenköy

Mormenekşe-Yeni Boğaziçi

Akova-MTG

Gönyeli-GG

Doğancı-Lefke

Tatlısu-TOL

Serdarlı-Dumlupınar

Binatlı-Mehmetçik

Düzkaya-Cihangir

DTB-Mesarya

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.