banner913
banner932
banner1012

Komşular, birbirlerini üzmediler 1-1

banner1020

Binatlı ile Lefke, Offor ve Kasım’ın golleriyle haftayı birer puanla tamamladılar. Alınan 1 puan Binatlı’ya ligde kalması için yeterli oldu

banner974
Komşular, birbirlerini üzmediler  1-1

banner971

YER: Üner Berkalp Stadı

HAKEMLER: hakan Muhtaroğlu-Doğan Elmalı-Nejmi Bulut

BİNATLI:Ercan-Emek-Emir-Erencan-Kehinde-Abdullah-Musa(Mustafadk.87)-K.Uçaner-Alexandry(Offor Dk.64)-Mehmet(Berkem Dk.6)-Sertaç

LEFKE: Ahmet-Hüseyin-Allen-Armstrong-Arif-Semih-Mehmet-Zekai(Berk Dk.68)-Cemal-Kasım(Shabat Dk. 79)-Mehmet(Batılay Dk.74)

GOLLER: Dk.71 Offor(Binatlı), Dk.60 Kasım(Lefke)

K-PET Süper Lig’in 2 Batı temsilcisi Binatlı ile Lefke, Offor ve Kasım’ın golleriyle haftayı birer puanla tamamladılar. Alınan 1 puan Binatlı’ya ligde kalması için yeterli oldu.

  26. dakikada sağ taraftan gelişen Binatlı atağında K.Uçaner’in kale önüne gönderdiği topa Musa yakın mesafeden iyi vuramayınca rakip defans oyuncuları topu uzaklaştırdı.

  32. dakikada K.Uçaner topla rakip ceza alanında buluştu. Vuruşu çok kötü olunca seken topa bu kez Mehmet vurdu ancak top kaleci topu kornere attı.

  45. dakikada yine sağ taraftan gelişen Binatlı atağında Mehmet’in pasında topa vuran Musa oldu, fakat top kaleci Ahmet’te kaldı.

  56. dakikada Alexandry’nin ortasında K.Uçaner göğsü ile topu Musa’nın önüne bıraktı. Fakat Musa çok ama çok yavaş bir vuruş yapınca kaleci Ahmet topu tutmakta zorlanmadı.

  60. dakikada Lefke öne geçti. Bu dakikada Lefke rakip ceza alanının sağ tarafında serbest vuruş kazandı. Kasım’ın direkt kaleye giden yerden ama çok yavaş vuruşunda topa kimse müdahale edemeyip top ağlarla buluşunca Lefke 1-0 öne geçti.

  71. dakikada skora denge geldi. Musa’nın pasında topla rakip ceza alanında buluşan Offor, önce topu kontrol etti sonra düzgün bir vuruşla topu filelere göndererek skoru 1-1 yaptı.

  81. dakikada Binatlı’dan Offor’un ceza alanı dışından kaleye çarpra pozisyondaki vuruşunda top çok az farkla üstten dışarı çıktı.

Geriye kalan dakikalarda başka gol olmayınca Binatlı sahadan istediğini alarak ayrıldı ve ligde kaldı. A-2 gençler maçını Binatlı gençleri kazandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.