banner913
banner932
banner1012

Kırmızılar coştu, coşturdu

banner1020

Akova deplasmanına yönetim tedarik ettiği otobüs ve kendi arabaları ile giden Hamitköy taraftarları, kırmızı siyah formaları ile tribünlere renk kattı

banner974
Kırmızılar coştu, coşturdu

banner971

K-PET Birinci Lig’de liderlik koltuğuna oturan Hamitköy’ün, 6. haftada Akova deplasmanında oynadığı maça taraftarı büyük ilgi gösterdi.

Akova deplasmanına yönetim tedarik ettiği otobüs ve kendi arabaları ile giden Hamitköy taraftarları, kırmızı siyah formaları ile tribünlere renk kattı. Maç öncesi ve maç sırasındaki tezahüratları ile sahadaki futbolcularını coşturan Hamitköy taraftarları, kritik galibiyete katkı koydular.

Akova taraftarları tarafından centilmence karşılanan ve maç sonunda centilmence uğurlanan Hamitköy taraftarları, maç öncesinde kendilerini selamlayan Akova futbolcularını da alkışladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.