banner913
banner932
banner1012

Kırkkale yeniden yaşam buldu

banner1020

Kırıkkale Taşkınkaya Spor Kulübü, beş yıllık aradan sonra Hüseyin Osmanoğlu başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kurulu ile yeniden faaliyetlerine başladı

banner974
Kırkkale yeniden yaşam buldu

banner971

 Kırıkkale Taşkınkaya Spor Kulübü yeni dönemde faaliyetlerini sürdürme kararı alırken yeni yönetim ile birlikte çalışmalarına da başlamış oldu.

1976 yılında kurulan ancak 2012 yılında maddi imkansızlıklardan dolayı faaliyetlerini donduran kulüp, beş yıllık aradan sonra yeni oluşturulan genç yönetim kurulu ile yola devam edecek. Yapılan genel kurul sonrasında Kırıkkale Taşkınkaya Spor Kulübü yeni yönetimi görev dağılımı yaparak yeni sezon hazırlıklarına başladı. Genel Kurulda kulüp başkanlığına seçilen Hüseyin Osmanoğlu, oluşturduğu genç dinamik yönetim kurulu ile birlikte ilk iş olarak camiayı toparlama adına 12 Aralık Salı akşamı Bağ Restorant da birlik beraberlik balosu düzenleyecek. Futbol Federasyonu Bölgeler Terfi Müsabakaları (BTM) kurulu tarafından Mayıs ayında başlatılması düşünülen Bölgeler Terfi Müsabakaları (BTM) 2. Lige lige katılarak sportif faaliyetlerini de başlatacak olan kulüpte başkanlık görevine getirilen Hüseyin Osmanoğlu yeni dönemde birlikte çalışacağı yeni yönetim kurulunu ve görev dağılımını da şöyle belirledi:              

“Yakup Karşılı – Mehmet Hüdaverdioğlu, asbaşkan, Ahmet Karaoğulları genel sekreter, Hüseyin Aktunç – Evrim Belge, dış ilişkiler sorumlusu, Emine Gök – Mevlüt Osmanoğlu muhasip, Osman Karaoğulları spor işleri sorumlusu, Güral Osmanoğlu spor faaliyetleri üyesi, Cengiz Mene lokal sorumlusu, Kemal Osmanoğlu – Serkan Karacali tahsildar, Derviş Karşılı – İrfan Aktunç saha sorumlusu”     

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.