banner913
banner932
banner1012

Kemal evine döndü

banner1020

Sezon başında BTM Birinci Lig Kırmızı Grup ekibi Serdarlı’ya kiralanan ve devreyi buradatamamlayan genç kanat oyuncusu Kemal Barbet, yeniden Yenicami’ye döndü

banner974
Kemal evine döndü

banner971

Necati KÜLAHLILAR

K-PET Süper Ligin ikinci devresine kendi futbolcularını takıma döndürerek hazırlanan Yenicami, genç fubtolcu Kemal Barbet’i de yeniden takıma döndürdü.

Sezon başında BTM Birinci Lig Kırmızı Grup ekibi Serdarlı’ya kiralanan ve devreyi burada tamamlayan genç kanat oyuncusu Kemal Barbet, ikinci devrede A Takım ile antrenmanlara çıkıp, U21 Takımında forma giyecek. Kemal ihtiyaç olması durumunda ise A Takım kadrosuna alınacak.

Kemal Barbet, Yenicami’nin geçtiğimiz gün Gençlik Gücü’ne karşı 2-1 kaybettiği hazırlık maçında da takımının formasını giydi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.