banner913
banner932
banner1012

Kazanan LTTFF Masterleri oldu

banner1020

Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu Masterleri, KTFF Masterleri ile yaptığı dostluk maçını kazandı

banner974
Kazanan LTTFF Masterleri oldu

banner971

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 34. yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen Cumhuriyet Kupası karşılaşması öncesinde 45 yaş üstü KTFF Masterleri ile Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu (LTTFF Masterleri) Karması, Lefkoşa Atatürk Stadyumu'nda saat 15.00’te dostluk maçı yaptı.

Çekişmeli ancak dostça geçen maçı konuk LTTFF Masterleri, 1-0'lık skorla kazandı. Maçın sonunda düzenlenen ödül töreninde kupaları KTFF yönetim kurulu üyesi Orçun Kamalı ile KTFAD başkanı Süleyman Göktaş verdiler.

Bu arada Londra Türk Master (LTM) takımı oynadığı ikinci maçını ise kaybetmişti. Lapta ile geçtiğimiz gün karşılaşan LTM, sahadan 4-1 mağlup ayrıldı. Perşembe günü Mağusa, Cuma günü de Güzelyurt Karmaları ile karşılaşacak LTM, 19 Kasım Pazar günü Londra’ya dönecek. LTM, Pazartesi günü Pile yaptığı ilk maçtan 2-0 yenik ayrılmıştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.