banner913
banner932
banner1012

Kazanan Gönyeli

banner1020

Hamitköy ile Gönyeli arasında, Esat Erdoğmuş Stadı'nda oynanan karşılaşmayı, deplasmanda oynayan Gönyeli, 2-1 kazandı

banner974
Kazanan Gönyeli

banner971

Yeni sezon  hazırlıklarını sürdüren ve K-PET Birinci Lig'de iddialı olmayı hedefleyen 2 ekip, Hamitköy ile Gönyeli arasında, Esat Erdoğmuş Stadı'nda oynanan karşılaşmayı, deplasmanda oynayan Gönyeli, 2-1 kazandı.
Gönyeli maça ideal tertibi ile çıkarken, Hamitköy antrenörü Ahmet Sakallı'nın farklı versiyonlar denediği görüldü. İlk devre oyunun hakimi Gönyeli idi. Gönyeli, bu devreyi Sabri'nin kaleciyi de geçerek attığı golle 1-0 önde tamamladı.
Hamitköy ikinci devreye daha etkili başlarken, takımın bu maçtaki en etkili ismi olarak ön plana çıkan Halil İbrahim Çocuk'un golüyle 1-1'i yakaladı. Ancak Hamitköy'ün gol sevinci fazla sürmezken, Osman güzel bir golle Gönyeli'yi yeniden 2-1 öne geçirdi.
2-1'den sonra 2 takımın da karşılıklı atakları sonuç getirmezken, Gönyeli galibiyeti maç sonuna kadar korumayı başardı.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.