banner913
banner932
banner1012

Kaymaklı’da Yönetim Depremi

banner1020

Küçük Kaymaklı’da yönetim kurulunda sorunlar yaşanırken, başkan Hasan Tosunoğlu’nun görevden alma yönüne gitmesi sonrasında Mert Atakan, Akay Aşina ve Kemal Kavaz, görevlerinden istifa etti

banner974
Kaymaklı’da Yönetim Depremi

banner971

Necati KÜLAHLILAR

K-PET Süper Lig’de ilk devrede bazı futbolcuları ile sorunlar yaşayan, kadro dışı bırakma cezaları veren Küçük Kaymaklı’da bu kez yönetim kurulunda sorunlar yaşandı.

Küçük Kaymaklı başkanı Hasan Tosunoğlu’nun yaşanan gelişmeler sonrasında görevden alma eğilimine girmesinden sonra, 3 yönetim kurulu üyesi Mert Atakan, Akay Aşina ve Kemal Kavaz, görevlerinden istifa etti.

Küçük Kaymaklı başkanı Hasan Tosunoğlu ise istifalar sonrasında camianın önemli isimlerinden Mehmet Özler’e yönetim kuruluna girme teklifi götürdü. Teklifi değerlendiren Mehmet Özler’in, yönetim kuruluna girme teklifine sıcak baktığı ancak kesin kararını henüz vermediği öğrenildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.