banner913
banner932
banner1012

Kaymaklı yediğinden fazlasını atıp, kazanıyor

banner1020

Küçük Kaymaklı, bir maçını daha bol golle tamamlarken, yine yediğinden fazlasını atıp, maçı kazanmayı başardı. Rakibinin iyi futbol sergileyememesini değerlendiremeyen Yenicami ise bir derbiyi daha kaybetti

banner974
Kaymaklı yediğinden fazlasını atıp, kazanıyor

banner971

Yer: Şehit Hüseyin Ruso Stadı

Hakemler : Mehmet Malek, Şakir Azizoğlu, Mehmet Ekşici, Turgay Misk

Küçük Kaymaklı : Ali Duvarcı, Mehmet Kaygısız, Turgut Kaan, Berkem, Çağrı, Bayram(74’Hüseyin Adal), Mustafa Yaşınses (28’Emmanuel), Uğur, Massa(67’Remzi), Hüseyin Sadıklar, Mamut

Yenicami : Ozan, Eray, Ömer, Emin, Salih, Ünal, Mehmet Göktaş, Mehmet Altın(89’Hasan), Tansel, John Ebuka, John Okoli

K-PET Süper Lig’in şampiyonluk adaylarından Küçük Kaymaklı, bu sezon önemli galibiyetlere imza attığı Şehit Hüseyin Ruso Stadı'nda ezeli rakibi Yenicami'yi mağlup ederek, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Bol gollü bir maçı daha geride bırakan Küçük Kaymaklı'da, Uğur ile Çağrı galibiyette ön plana çıktılar. Mustafa ile Mehmet'in sakatlıkları ise Kaymaklı'da üzüntü yarattı. Yenicami'de yapılan bireysel hatalar ile konsantrasyon eksikliği mağlubiyeti getirdi. Siyah beyazlıların ikinci devrede gayreti ise puan için yeterli olmadı.

K-Pet Süper Lig'de 7. haftanın önemli maçında Küçük Kaymaklı ile Yenicami arasındaki mücadele 4-2 Küçük Kaymaklı üstünlüğünde sonuçlandı. K.Kaymaklı'ya galibiyeti getiren golleri 39. dakikada Massa, 45. dakikada penaltıdan Uğur,45+2. dakikada Bayram ve 90+5. dakikada Mamut Saine kaydetti.

Yenicami'nin gollerini ise 48. dakikada John Okoli ve 72. dakikada John Ebuka attı. Bu galibiyetle liderliğe yükselen K.Kaymaklı puanını 15'e çıkartırken, Yenicami 11 puanda kaldı.

(Foto: Necati KÜLAHLILAR)

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.