banner913
banner932
banner1012

Kaymaklı sakata geldi

banner1020

Küçük Kaymaklı’da futbolcuların yaşadıkları sakatlıklar moralleri bozmaya başlarken, Yağış, Berkem, Sercan ve Erdoğan’ın durumları teknik direktör Serhat Ertürk’ü endişeye sevk etti

banner974
Kaymaklı sakata geldi

banner971

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Küçük Kaymaklı’da futbolcuların yaşadıkları sakatlıklar moralleri bozmaya başladı.

Küçük Kaymaklı’da, Yağış Gençay, Berkem ve Sercan’ın sakatlıklarının yanı sıra Erdoğan Murat’ın da hasta olması teknik direktör Serhat Ertürk’ü düşündürüyor. Yağış, diz bağlarında esneme meydana gelmesinden dolayı, 2 hafta sahalardan uzak kalacak. Berkem bileğinden sakatlık yaşarken, Sercan, dün Gençlik Gücü ile oynanan hazırlık maçında sakatlanarak oyuna devam edemedi. Erdoğan da hastalığı nedeniyle maçta oynamadı. Sakatlığı bulunan futbolcular dün teknik heyetle birlikte, Gençlik Gücü ile oynanan hazırlık maçını izlediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.