banner913
banner932
banner1012

Kaymaklı, Ruso’da çöktü

Küçük Kaymaklı, rakiplerine kolay kolay puan vermediği Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda Türk Ocağı’na mağlup oldu. Türk Ocağı ise güçlü rakibin mağlup ederek kendine gelirken, zorlu Doğan derbisi öncesinde moral kazandı. Gençlerden takviyeli kadroyasuyla Türk Ocağı’nda Yunus ve Bilal galibiyette ön plana çıktılar

banner974
Kaymaklı, Ruso’da çöktü

banner971

YER: Şht. Hüseyin Ruso Stadı
HAKEMLER: Kerem Eran, Mehmet Tarım, Sabriye Atikoğlu
KÜÇÜK KAYMAKLI: Ufuk, Çağrı, Berkem, Mehmet, Turgut Kaan, Hüseyin Adal(DK 73 Musa), Uğur, Massa, Saine, Sarki(DK 46 Hüseyin Sadıklar), Bayram(DK 46 Mustafa Yaşınses).
TÜRK OCAĞI: Zeki, Yunus, İsmet, Mustafa, Bilal, James, Muhammet(Dk 87 Mustafa Ercan9, Dinopeter, Doğukan(DK 73 İlker), Justice(DK 84 Hasan Sadrazam), Ertaç.
GOLLER: DK 26 Doğukan, DK 83 Dinopeter(Türk Ocağı).

K-PET Süper Lig’de haftaya lider giren Küçük Kaymaklı, Türk Ocağı karşısında kendi evinde mağlup olarak hem liderliğini hem de Şehit Hüseyin Ruso Stadı’ndaki üstünlüğünü kaybetti. Türk Ocağı, Küçük Kaymaklı deplasmanında rakibin etkili elemanlarını özellikle de Uğur durdurup, genç Doğukan ve Justice ile bulduğu gollerle çok önemli bir galibiyet alarak kötü gidişi bitirdi.
16.DK: Çabuk gelişen konuk Türk Ocağı atağında Ertaç’ın vuruşu kaleci Ufuk’ta kaldı.
26.DK: Justice – Doğukan verkaçı ile başlayan Türk Ocağı atağında Doğukan ceza alanı içerisinde yaptığı sert ve düzgün vuruş sonrası takımını öne geçirdi.0-1
27.DK: Sağ kanattan gelişen Küçük Kaymaklı atağında yapılan ortada Massa’nın vuruşunu kaleci Zeki önledi.
46.DK: Türk Ocağı takımının kazandığı serbest vuruşta Ertaç’ın ortasında Bilal bomboş pozisyonda topa dokunamadı.
69.DK: Sol kanattan organize gelişen Türk Ocağı atağında Ertaç’ın yaptığı vuruşa kaleciyi geçen topu Çağrı çizgi üzerinden önledi.
72.DK: Bir başka Türk Ocağı atağında Justice’nin sert vuruşunu kaleci Ufuk önlemeyi başardı.
77.DK: Ertaç ile başlayan yeni bir Türk Ocağı atağında bu oyuncunun pasında müsait durumda Dinopeter’in vuruşu yandan dışarı gitti.
83.DK: Kalabalık adamla gelişen Türk Ocağı kontra atağında Dinopeter ceza alanı içine girer girmez yaptığı vuruş sonrası farkı ikiye çıkardı.0-2
84.DK: Bir başka Küçük Kaymaklı atağında ceza alanı içerisinde Musa’nın vuruşu yan ağlarda kaldı.
87.DK: Kaymaklı savunmasının az adamla yakalandığı bir başka Türk Ocağı atağında James’in vuruşu az farkla dışarı gitti.
89.DK: Sol kanattan gelişen Türk Ocağı atağında İsmet’in pası ile topla buluşan Ertaç, rakiplerinden sıyrılıp boş pozisyonda yaptığı vuruşta topu dışarı gönderdi.

Foto; İsa TABAK

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.