banner913
banner932
banner1012

Kaymaklı muradına erdi

banner1020

Küçük Kaymaklı’da kaleci transferi çalışmaları dün mutlu sonla tamamlanırken, Cihangir’in başarılı kalecisi Raif Denktaş bonservisli olarak transfer edildi

banner974
Kaymaklı muradına erdi

banner971

Küçük Kaymaklı’da kaleci transferi çalışmaları dün mutlu sonla tamamlanırken, yeşil siyahlılar Cihangir’in başarılı kalecisi Raif Denktaş Pehlivan’ı kadrosuna kattı.

Kaleci Raif için günlerdir çalışma yürüten Küçük Kaymaklı yönetimi, Yalova kalecisi Mustafa Dağman’ı da gündemine almıştı. Teknik direktör Serhat Ertürk ile kaleci antrenörü Ahmet Çeliker’in tercihinin Raif olmasından dolayı dün Raif için girişim yapan başkan Ahmet Dirgen, tecrübeli kaleciyi bonservisli olarak takımın kadrosuna kazandırdı.

Düğün hazırlığı yapan Raif, dün antrenmana izinli olarak katılmazken, bugün yapılacak antrenmana katılacak. Raif, Cihangir’in tarihinde ilk kez kazandığı Kıbrıs Kupası’nın kazanılmasına büyük katkı yapmasına rağmen, yeni sezon başlangıcında yönetim ve teknik heyet ile yaşadığı sorundan dolayı gözden çıkarılmıştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.