banner913
banner932
banner1012

Kaymaklı liderlik hırsıyla vurdu

banner1020

Küçük Kaymaklı, Cihangir deplasmanında fırtınma gibi başladığı maçı 4-1 kazandı. İlk devreden maçı bitiren Kaymaklı’da Uğur hat trick yaparken, Massa’nın golünde de asistin sahibiydi. Cihangir ise hayal kırıklıklarına bir yenisini daha ekledi

banner974
Kaymaklı liderlik hırsıyla vurdu

banner971

YER: Cihangir Stadı

HAKEMLER: Mehmet Sezener, Emine Yarkın, Kaan Koday

CİHANGİR: Raif, Erol, Çağlar, Burak, Salih, Marius(DK 66 Eser), Ali(DK 37 Doğan), Mete, Mikail, Kalifa(DK 29 Nurettin), Offor.

KÜÇÜK KAYMAKLI: Ufuk, Mehmet, Çağrı(DK 80 Bahadır), Berkem, Turgut Kaan, Hüseyin, Uğur, Mamut Saine(DK 75 Tuğrul), Sarki, Bayram, Massa(DK 68 Remzi).

GOLLER: DK 45+1 Offor pen(Cihangir). DK 7,12,15 Uğur, 21 Massa(Küçük Kaymaklı).

K-Pet Süper Lig'de 8. hafta mücadelesinde Cihangir ile Küçük Kaymaklı, Cihangir Stadı'nda karşı karşıya geldi. Maç 4-1 konuk K.Kaymaklı üstünlüğünde sonuçlandı.

K.Kaymaklı'ya galibiyeti getiren golleri 6, 11 ve 14. dakikalarda Uğur Gök, 21. dakikada ise Massa attı. Cihangir'in tek golünü ise 45+1. dakikada penaltıdan Offor kaydetti. Bu galibiyetle K.Kaymaklı puanını 18'e yükselterek liderlik koltuğuna oturdu. Cihangir ise 7 puanda kaldı.

7.DK: Sağ kanattan gelişen Küçük Kaymaklı atağında Sarki’nin ortasında savunmanın uzaklaştıramadığı topu Uğur filelere gönderen isim oldu.0-1

12.DK: Savunmanın yaptığı hatayı iyi değerlendiren Uğur farkı ikiye çıakrdı.0-2

15.DK: Cihangir takımının çıkmaya çalıştığı anda Massa’nın kaptığı top sonrası verdiği ara pasta Uğur hat-trick yapan isim oldu.0-3

21.DK: Bu kez Uğur’un kaptığı topta ceza alanına kadar giren Uğur verdiği pasta Massa farkı dörde çıkardı.0-4

40.DK: Gelişen Cihangir atağında Mete’nin ceza alanı dışından yaptığı vuruş yandan auta gitti.

45+1.DK: Gelişen Cihangir atağında ceza alanında Mete’ye Berkem’in yaptığı hareketi Mehmet Sezener penaltı olarak belirledi. Atışı kullanan Offor topu filelere gönderdi.1-4

71.DK: Sol kanattan gelişen Küçük Kaymaklı atağında Uğur’un ortasında Sarki’nin arka direkte vuruşu yandan dışarı gitti.

77.DK: Doğan ile sağ kanattan gelişen Cihangir atağında bu oyuncunun yakın mesafeden yaptığı kafa vuruşunu ayni güzellikte kaleci Ufuk önledi.

85.DK: Gelişen Cihangir atağında Mete’nin pasında Nurettin’in yakın mesafeden vuruşu üst direkten oyun alanına geri döndü.

86.DK: Gelişen Küçük Kaymaklı atağında Uğur’un ceza alanına girer girmez vuruşunu kaleci Raif kornere çeldi.

Geriye kalan dakikalar sonucu değiştirmeyince rakibini deplasmanda mağlup eden Küçük Kaymaklı sekizinci hafta sonunda liderlik koltuğunun sahibi oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.