banner913
banner932
banner1012

Kaymaklı kazanamıyor

banner1020

K-PET Süper Lig’de çıkış arayan 2 ekibin mücadelesinde Küçük Kaymaklı ile Binatlı, 2-2 berabere kalarak, ikişer puan daha kaybettiler. Nagalip kalmaya devam eden Küçük Kaymaklı, düşme hattından kurtulamadı. Binatlı ise ilk beraberliğini aldı

banner974
Kaymaklı kazanamıyor

banner971

YER: Şht. Hüseyin Ruso Stadyumu

HAKEMLER: Utku Hamamcıoğlu, Burak Mandıralı, Mehmet Ekşici

Küçük Kaymaklı: Raif, Bahadır, Şefket(DK 46 Tuğrul(DK 72 Mehmet Koyuncu)), Keıta, Taner, Hüseyin, Osman, Yağış, Rıfat, Celal(DK 88 Erdoğan), Sercan.

Binatlı: Salih, Burak(DK 83 Barkın), Zihni, Yunus, Offor, Kehınde(DK 90 MehmetAli), Israel, Hüseyin, Aladdin(DK 62 Sertaç), Mustafa, Abdullah.

Kırmızı Kart: DK 86 Sercan(Küçük Kaymaklı). DK 90+8 Hüseyin Taşçı(Binatlı).

GOLLER: DK 43 Osman, DK 57 Yağış(Küçük Kaymaklı). DK 6 Keita kk, DK 38 Zihni(Binatlı)

K-PET Süper Lig’de Küçük Kaymaklı ile Binatlı, 2-2 berabere kalarak, ikişer puan daha kaybederlerken, ligin alt sıralarında kalmaya devam ettiler. Her 2 takım da maçta ikişer puanın yanı sıra kırmızı kart gören birer futbolcularını da kaybettiler. Kaymaklı’da Tuğrul’un ayağının kırılması ise üzüntüyü daha da artırdı.

1.DK: Çabuk gelişen Küçük Kaymaklı atağında Celal’ın pası ile ceza alanı içerisinde topla buluşan Sercan’ın yaptığı sert vuruşu kaleci Salih önlemeyi başardı.

6.DK: Binatlı takımının kullandığı köşe vuruşunda Küçük Kaymaklı takımında Ousmane Keıta’nın ters kafa vuruşu filelere gidince Binatlı takımı öne geçti.0-1

34.DK: Binatlı takımının kalabalık adamla geliştirdiği atakta ceza alanı dışından Aladdin’in sert ve düzgün vuruşunu kaleci Raif önlemeyi başardı.

38.DK: Binatlı takımının kazandığı bir başka köşe vuruşunda yapılan ortayı iyi takip eden Zihni kafa vuruşu ile farkı ikiye çıkardı.0-2

43.DK: Küçük Kaymaklı takımının geliştirdiği atakta Binatlı savunmasının uzaklaştıramadığı topu Osman sert ve düzgün vuruşla filelere gönderdi.1-2

54.DK: Binatlı takımının çabuk geliştirdiği atakta savunma arkasına atılan topa hareketlenen Offor’un vuruşu direğin üzerinden dışarı gitti.

57.DK: Binatlı savunma oyuncuları ve kaleci Salih’in hatasını iyi değerlendiren Yağış topu filelere göndererek skoru eşitledi.2-2

67.DK: Çabuk gelişen Binatlı atağında Israel’in vuruşu üst direkten oyun alanına geri döndü.

84.DK: Küçük Kaymaklı’nın kalabalık adamla geliştirdiği atakta Osman’ın ceza alanı dışından yaptığı sert vuruşta top direğin üzerinden az farkla auta gitti.

90+2.DK: Binatlı takımının geliştirdiği kontra atağında Israel’in vuruşunu Raif kornere çeldi.

90+3.DK: Binatlı takımının kullandığı köşe vuruşunda Zihni’nin kafa vuruşunu kaleci Raif kornere çeldi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.