banner913
banner932
banner1012

Kartepe mesaisi tam gaz

banner1020

İzmit Kartepe’de kampa girerek sezona hazırlanan takımlarımız, soğuk, sisli ve zaman zaman yağışlı havaya rağmen yoğun tempoda antrenmanlarını yapıyorlar

banner974
Kartepe mesaisi tam gaz

banner971

2017-2018 futbol sezonuna İzmit Kartepe’de kampa girerek hazırlanan takımlarımızın çalışmaları hız kazandı.

Soğuk, sisli ve zaman zaman yağışlı havaya rağmen, takımların çalışma hırsları dikkat çekiyor. Son şampiyon Yenicami, Gençler Birliği, Küçük Kaymaklı, Gençlik Gücü, Birinci Lig’den Mormenekşe hazırlıklarını Kartepe’de sürdürüyorlar.

Yenicami, sezon öncesi hazırlıklarına yüksek motivasyonla devam ederken, güzel bir ortamda 26 Ağustosa kadar kamp yapacak. Larnaka Gençler Birliği, kamp boyunca en çok antrenman yapan ekip olarak dikkat çekerken, günleri 3 idmanla tamamlıyorlar. Şampiyonluk hedefindeki Küçük Kaymaklı’da futbolcuların istekli halleri dikkat çekerken, yeni sezonda daha başarılı bir sezon geçirmeyi hedefleyen Gençlik Gücü de yüksek tempoda çalışıyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.