banner913
banner932
banner1012

Kartal geç uyandı

banner1020

Yalova’yı, zorlanmasına rağmen son dakikalarda bulduğu gollerle 2-1 mağlup ederek 5 puan farkla şampiyonluk ilerleyişini sürdürdü

banner974
Kartal geç uyandı

banner971

K-PET Süper Lig’de lider Yenicami, 27’nci haftada Nihat Bağcıer Stadı’nda konuk olduğu Yalova’yı, zorlanmasına rağmen son dakikalarda bulduğu gollerle mağlup ederek 5 puan farkla şampiyonluk ilerleyişini sürdürdü.

Lider Yenicami’nin gollerini Ebuka 2 ve Tansel atarken, Ebuka gol krallığı yarışında 33 gole ulaşarak Uğur ile farkı 1’e indirdi. Ali ile ikinci devrenin beraberliği yakalamasına rağmen son 2 dakikada kalesinde gördüğü gollerle mağlup olan Yalova, Erhan Arıtan yönetiminde çıktığı ilk maçı kaybedip direk düşme hattına geriledi. Bu galibiyetle Yenicami puanını 58'e yükseltirken, Yalova 22 puanda kaldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.