banner913
banner932
banner1012

Karşıyaka, Hamitköylüler’in peşinde

banner1020

Karşıyaka, Emre Perçinci’nin istekleri doğrultusunda transferlere başlarken Karşıyaka yönetimi, Hamitköy forması giyen 2 önemli futbolcu Hasan ve Serhan’ı transfer etmek istiyor

banner974
Karşıyaka, Hamitköylüler’in peşinde

banner971

K-PET Birinci Lig Beyaz Grup’ta ilk devreyi düşme hattında tamamlayan Karşıyaka, ikinci devreye Emre Perçinci yönetiminde, iyi bir giriş yapmayı hedefiyle hazırlanıyor.

Yenicami’nin başında önemli başarılara imza atmış olan Emre Perçinci’nin istekleri doğrultusunda transferlere başlayan Karşıyaka yönetimi, Hamitköy forması giyen 2 önemli futbolcuyu transfer etmek istiyor.

ÖMER ALBAYRAK DA LİSTEDE

Başarılı stoper Hasan Sarıoğlu ve hücuma dönük orta saha futbolcusu Serhan Damdelen’i kadrosuna katmak isteyen Karşıyaka, bu transferler için girişimlerini artırdı. Bu arada Hasan için Göçmenköy, Serhan için de Dumlupınar’ın transfer girişimleri bulunuyor.

Hüseyin Küsbeci transferiyle önemli bir hamle yapan Karşıyaka, Hamitköy alt yapısından yetişip, Yenicami A2 Takımı’na giden, Ömer Albayrak’ın transferi için de girişimlerini sürdürüyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.