banner913
banner932
banner1012

Karşıyaka bombaları patlatacak

banner1020

BTM Birinci Lig’de şampiyonluk hedefleyecek olan Karşıyaka önemli transferlerle kadrosunu güçlendirmek için flaş hamleler yapıyor

banner974
Karşıyaka bombaları patlatacak

banner971

İsa TABAK

13 Ocak’ta başlayacak olan BTM Birinci Lig’de şampiyonluk hedefleyecek olan Karşıyaka önemli transferlerle kadrosunu güçlendirmek için flaş hamleler yapıyor.

Karşıyaka, futbolumuzun ve K-PET Birinci Lig ekiplerinden Lapta’nın tecrübeli, golcüsü Yasin Kansu’yu transfer etmek için girişimlerini sürdürüyor. Karşıyaka’nın bu transferi büyük oranda bitirdiği öğrenildi.

Kaleci sorununu da çözmek isteyen Karşıyaka, K-PET Süper Lig ekiplerinden Çetinkaya’nın ikinci kalecisi olan geçmiş sezonlarda transfer olduğu takımlarda başarılı olan Şahin’in transferinde de büyük ilerleme kaydetti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.