banner913
banner932
banner1012

Karıncalar zirveye tırmandı

banner1020

Binatlı, Türk Ocağı karşısında zorlanmasına rağmen seyircisinin desteği ve Peter'in 2 golüyle rakibini mağlup ederek yeniden liderliğe yükseldi. Ertaç'ın golünün puan için yeterli olmadığı Türk Ocağı ise alt sıralardan uzaklaşma şansını değerlendiremedi

banner974
Karıncalar zirveye tırmandı

banner971

YER: Güzelyurt Üner Berkalp Stadı.

HAKEMLER: Osman Özpaşa- Ali Karahasan-Ferhat Tuna

BİNATLI= Yusuf-Reşit-taner-Erencan-Erbay- Peter -M.Neşe(Murat Kertik dk. 56)-Kehinde -Kemal-Evor John Bello)-Burak(Çağdaş dk.78)

T.OCAĞI=Andreou-H.Yaşınses-İsmet-Mustafa-Bilal-James-Muhammed(Mehmet Uçar dk. 77)-Dinopeter-Doğukan(İlker dk.73)-Ertaç-Justice(Yunus dk.73)

GOL: Dk. 63, dk. 90 Peter(Binatlı), Dk.76 Ertaç(T.Ocağı) 

K-PET Süper Lig'de farklı hedeflerdeki Leymosun kökenli 2 takım Binatlı ile Türk Ocağı arasındaki maçı kazanan Binatlı, ligin yeni lideri oldu. Türk Ocağı haftayı 8. sırada tamamladı.

17. dakikada Binatlı’dan Peter Ebimobowwei’nin pasında Mehmet Neşe, T.Ocağı ceza alanı içinde sert vurdu kaleci Andreou topu güçlükle kornere atarak tehlikeyi önledi.

22. dakikada gelişen T.Ocağı atağında Ertaç rakip ceza alanında peneltı noktası üzerinde kontrol ettikten sonraki vuruşunda top kalecinin kucağında kaldı.

30 dakikadaki T.Ocağı atağında Ertaç rakip furbolcu Erbay tarafından ceza alanının hemen dışında düşürüldü. Kazanılan serbest vuruşta Ertaç’ın vuruşunda top kaleci Yusuf’tan döndü. Dönen topa bu kez Dinopeter vurdu ancak Yusuf bir kez daha başarılıydı.

43. dakikada gelişen Binatlı atağında Evor John Bello’nun rakip ceza alanına gönderdiği topu Bilal kalecisine vermek isterken kaleci Andreou kalesini terketmişti. Ancak çabuk haraket ederek topa sahip olmayı başardı.

47. dakikadaki Binatlı atağında Peter Ebimobowwei’nin pasında M.Neşe ceza alanına girdikten sonra çok sert vurdu top üst direkten oyun alanına döndü, defans uzaklaştırdı.

63. dakikada sağ taraftan gelişen atakta Murat Gertik’in pasında Erencan’ın  kale önüne kestiği topu iyi takip eden Peter Ebimobowwei topu filelere yollamakta zorlanmadı ve Binatlı’yı 1-0 öne geçirdi.

68. dakikada T.Ocağı’nın kazandığı serbest vuruşta Ertaç’ın vuruşunda top uzak direk dibinden dışarı gitti.

76. dakikada T.Ocağı atağı sol taraftan gelişti. Peter’in son çizgiye kadar inerek geriye çıkardığı topu defans uzaklaştıramadı. Topu alan Ertaç sert ve düzgün bir vuruşla topu filelere gönderince skor da 1-1 oldu.

87. dakikada T.Ocağı Ertaç’ın düşürülmesiyle rakip ceza alanının hemen dışında serbest vuruş kazandı. Ertaç’ın sert vuruşu kaleci Yusuf’tan sekti, Ancak müsait pozisyondaki Mehmet Uçar topu üstten dışarı atarak mutlak bir golü kaçırmış oldu.

90. dakikada Binatlı öne geçti. Çağdaş’ın Erencan ile paslaşarak kullandığı kornerde T.Ocağı ceza alanına gönderdiği topu iyi takip eden ilk golün sahibi Peter Ebimobowwei kafa ile topu ağlara yollayınca Binatlı 2-1 öne geçmiş oldu.

Binatlı bu galibiyetle puanını 25 yaparken, gol averajı ile Küçük Kaymaklı'nın önünde zirveye yerleşti. Türk Ocağı ise16 puanda kaldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.