banner913
banner932
banner1012

Karan, Olimpiakos’ta parlıyor

banner1020

Karan Fuat, profesyonel futbolcu olma yolunda ilerlerken, Yunanistan’ın önemli kulüplerinden Olimpiakos’un Larnaka’da bulunan alt yapı okulunda sol kanattaki etkili oyunuyla dikkat çekiyor

banner974
Karan, Olimpiakos’ta parlıyor

banner971

Futbolumuzun en önemli orta saha futbolcuları arasında olan ve yıllarca üst düzeyde futbol oynayan Mehmet Fuat’ın oğlu Karan Fuat, profesyonel futbolcu olma yolunda ilerliyor.

Karan Fuat, Yünanistan kulüplerinden Olimpiakos’un Larnaka’da bulunan alt yapı okulunda futbol eğitimi alıyor. Sol ayağını oldukça etkili kullanan Karan Fuat, Güney Kıbrıs’ta Nea Salamina’nın düzenlediği U11 Turnuvasına katılan takımının en etkili ismi olarak dikkat çekti.

Sol kanattaki etkili oyunuyla dikkat çeken Olimpiakos Larnaka’nın, turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan Apoel’i grup aşamasında mağlup ettiği maçta Karan, maçı 1 gol, 1 asistle tamamladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.