banner913
banner932
banner1012

Karadağlıların kara gecesi

banner1020

Haftanın açılış maçında Yenicami konuk ettiği Lefke’yi ilk devrede bulduğu gollerle mağlup ederek farklı bir galibiyetle haftayı kapattı

banner974
Karadağlıların kara gecesi

banner971

YER: Lefkoşa Atatürk Stadı.

HAKEMLER:Fehim Dayı-Hakan Gök-Ferhat Tuna

YENİCAMİ:Ozan-Ömer(Cemal dk. 84)-M.Göktaş-Emin-S.Güvensoy(Yasin Dk. 78)-Ünal(Behiç dk.82)-Oladele-Tansel-M.Altın-John Okoli-John Ebuka

LEFKE:M.Özeralp-M.Toros-Aykut-Zihni-Yılmaz-Kaan-n-Allen-Candy(Berk Dk.42)-Roslan-Burak-Zekai(Kasım Dk.63)

GOLLER: Dk.13 John Okoli, dk.18 Ömer, Dk.22 dk.38 John Ebuka(YENİCAMİ)

                  Dk. 81 Burak(LEFKE)

K-Pet Süper Ligi’nin 4. Haftasının açılış maçında Yenicami ile Lefke’nin Atatürk Stadyumu’ndaki mücadelesinde ev sahibi Yenicami rahat bir oyun 4-1 mağlup etti.

Yenicami ilk devrede arka arkaya bulduğuğu gollerle ilk devreyi 4-0 önde kapatırken Lefke’nin tek golü 81. dakikada geldi

8. dakikadaki Lefke atağında Yılmaz’ın pasında rakip ceza alanı içinde topla buluşan Zekai’nin vuruşu çok yavaş olunca top kaleci Ozan’da kaldı.

12. dakikadaYenicami’den Ünal’ın ortasında John Ebuka’nın arka direkte kafa ile yaptığı vuruşta kaleci M.Özeralp son anda topu tokatlayarak kornere attı. Kornerden gelen topa yine John Ebuka kafa ile vurdu bu kez top üst direkten döndü ve defans topu uzaklaştırdı.

13. dakikadaki Lefke atağa çıkarken topu rakibine kaptırdı. Ünal’ın rakip ceza alanına gönderdiği topu defans uzaklaştıramadı. Pozisyonu iyi takip eden John Okoli düzgün bir vuruşla topu ağlara yollayarak Yenicami’yi 1-0 öne geçirdi.

18. dakikada fark 2’ye çıktı. Bu dakikada sağ taraftan yapılan ortada top Zihni’den sekti. Defansın uzaklaştırmak istediği top Ömer’in önünde kaldı. Ömer sert ve düzgün bir vuruş yaparak topu ağlara yolladı ve Yenicami skoru 2-0 yaptı.

22. dakikada gelişen Yenicami atağında Ömer sağ taraftan topu Lefke ceza alanına gönderdi. Bu topu iyi kontrol eden John Ebuka rakibinden kurtulduktan sonraki vuruşunda  kalabalık defans arasından geçen top ağlarla buluştu ve skor da Yenicami adına 3-0 oldu.

38. dakikada sol taraftan S.Güvensoy çok iyi bir orta yaptı. Kaleci ve defans oyuncuları arasından topa kafa ile vuran HohnEbuka kendisinin 2’nci, takımının 4‘ncü golünü atınca  skor daYenicami4 Lefke 0 oldu.

53. dakikadaki Yenicami atağında John Okoli’nin vuruşunda top kaleciden döndü, Tansel’in  ağlara gönderdiği top ofsayt gerekçesi ile iptal edildi.

56. dakikada Lefke’den Burak rakip ceza alanında rakibinden sıyrıldıktan sonra kaleci Ozan’ı da geçmek isteyince topu kaleciye kaptırdı.

81. dakikada Lefke’nin tek golü geldi. Bu dakikada Burak rakip ceza alanının hemen dışında topla buluştuktan sonra kalecinin de kalesini terk etmesini iyi değerlendirdi ve aşırtma bir vuruşla topu ağlara yollayarak skoru 4-1 yapan golü attı.

90+1’nci dakikada Lefke’denRoslan’ın vuruşunda top defanstan sekti. Topu önünde bulan Burak’ın vuruşunda top üstten farklı şekilde dışarı çıktı.

Maç da bu skorla sona erdi ve Yenicami bu galibiyetle puanını 8 yaparken Lefke 5 puanda kaldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.