banner913
banner932
banner1012

Karadağ’da dostluk kazandı

banner1020

Teknik direktörleri 2 eski dost olan Lefke ile Yeni Boğaziçi, sezonun ilk maçını dostça 1-1 berabere tamamlayarak sezona birer puanla başladılar

banner974
Karadağ’da dostluk kazandı

banner971

YER: Lefke 16 Ağustos Stadı.

HAKEMLER: Emre Öztaşlı-Emine Yarkın-Zekai Töre

LEFKE: Mehmet-M.Toros-Aykut-Zihni-Rahmi-Semih(Berk dk.29(Kaan dk.83)-Allen-Candy-Cedric-Burak(Zekai dk.54)-Yılmaz

Y.BOĞAZİÇİ: Ersoy-Burçin-Keita-Nodar-İsmail-Haşim-Zübeyir-Mustafa(Hüseyin dk.63)-Tugay(Ahmet dk. 88)-Ramadan (İbrahim dk.90)-Israel Tety

GOLLER: Dk. 33 Nodar(Y.BOĞAZİÇİ),  Dk. 51(pen) (LEFKE)

Kırmızı Kart: Zihni Temelci dk.44( LEFKE)

K-PET Süper Lig’in yeni ekibi Yeni Boğaziçi, futbolumuzun en zor deplasmanlarından olan Lefke deplasmanından beraberlik çıkararak, sezona moralli girdi. Yeni Boğaziçi’nin golünü Mamudov attı. Zihni’nin kırmızı kart gördüğü maçta Lefke, Cedric’in penaltı golüyle puanı kurtardı.

4. dakikada gelişen Lefke atağında Burak’ın pasında kaleci Ersoy ile karşı karşıya kalan Cedric topu kalecinin üzerine vurarak takımı adına mutlak bir golü kaçırmış oldu.

24. dakikada Y.Boğaziçi takımından Mustafa’nın kullandığı korner atışında defanstan seken top ağlara gitmek üzereyken Cedric tarafından uzaklaştırıldı.

33. dakikada Y.Boğaziçi öne geçti. Bu dakikada Zihni rakibini kendi yarı alanında on sekiz çizgisine paralel bir yerde faul ile durdurdu. Faul atışını kullanan Tugay oldu. Topu arka direkte iyi takip eden Nodar kafa ile topu ağlara yollayarak Y.Boğaziçi’ni deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

37. dakikada Lefke’den Burak’ın ceza alanı dışından sert şutunda kaleci Ersoy direk dibinden topu kornere atarak mutlak bir golü önlemiş oldu.

43. dakikada Allen’in Y.Boğaziçi ceza alanının hemen dışında düşürülmesiyle Lefke serbest vuruş kazandı. Yılmaz’ın kullandığı serbest vuruşta top önce üst direğe sonra yere vurarak oyun alanına döndü, defans topu uzaklaştırdı. 44. Dakikada rakibine faul yapan Zihni ikinci sarı kartı görerek oyun dışı kalınca Lefke sahada 10 kişi kaldı

51. dakikadaki Lefke atağında Candy rakip ceza alanı içinde İsmail tarafından düşürüldü. Hakem bu pozisyonu penaltı olarak değerlendirdi. Penaltı atışını kullanan Allen skoru 1-1 yaptı.

84. dakikada ani gelişen Lefke atağında Zekai sağ taraftan Y.Boğaziçi ceza alanına girdiği anda sert vurdu, fakat top yan ağlarda kaldı.

Maç da bu sonuçla sona erdi ve iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.