banner913
banner932
banner1012

Karadağ, Kartal yuvası

banner1020

Yenicami, zorlu Karadağ deplasmanında Lefke karşısında geriye düşmesine rağmen ikinci devrede Ebuka’nın 2, Aminu ve Fırat’ın golleriyle rakibini farklı mağlup etti. Fırat maçta 1 de penaltı vuruşundan yararlanamadı. Kasım ile tek gol bulan Lefke ise rahatlama şansını değerlendiremedi

banner974
Karadağ, Kartal yuvası

banner971

Stad: 16 Ağustos Stadı

Hakemler: Hakan Muhtaroğlu Mehmet Ekşici, Cemal Sarı

Lefke: Salih, Candy, Semih, Yılmaz (Selçuk) Kasım, Armstrong(Okan) Berk(Mehmet), Mustafa, Aykut, Yakup, Okorie

YAK: Ercan, Hüseyin, Yasin, Mehmet Göktaş Hascan, (Fırat) Tansel(Farouk), Hasan, Mehmet Altın, Abaka, Aminu(Mahmut) John Ebuka

Goller: Dk.31 Kasım (Lefke)Dk.48 ve 63 John Ebuka, Dk.55 Aminu, Dk.90 Fırat (Yenicami)

K-PET Süper Ligin 19. haftasında Lefke ile Yenicami, Karadağ’da 16 Ağustos Stadında karşı karşıya geldi.

Maçın ilk yarısı 1-0 Lefke üstünlüğü ile tamamlanan ikinci yarısında Yenicami bulduğu gollerle müsabakayı 4-1’lik skorla kazandı. Geçtiğimiz hafta Doğan Türk Birliği’ni 4 golle mağlup eden Yenicami, Lefke’yide 4 golle geçti. Lefke 31. dakikada Kasım ile 1-0 öne geçerken devre bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya Yenicami hızlı başlarken 48’de John Ebuka, 55’te Aminu’nun golleri ile skor 1-2 oldu. 63. dakikada John Ebukave 90. dakikada Fırat’ın golleri ile Yenicami maçı 4-1 kazandı. Yenicami’de Fırat Ersalan’ın penaltı vuruşında top üstten dışarı gitti. Bu galibiyetle Yenicami 33 puana yükselirken, Lefke 25 puanda sıkıntılı bölgede kaldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.