banner913
banner932
banner1012

Kaptanoğlu: Mücadelemizi sürdüreceğiz

banner1020

Sırdaş Kaptanoğlu, “Gençlik Gücü’nün ligdeki yeri ne olursa olsun futbolcularımız, sonuna kadar mücadelelerini sürdüreceklerdir. Hazırlık sürecinde kafamızı rahat tutarak, antrenmanlarımızı yapacağız.”açıklamasını yaptı

banner974
Kaptanoğlu: Mücadelemizi sürdüreceğiz

banner971

Necati KÜLAHLILAR

K-PET Süper Lig ekibi Gençlik Gücü’nde sezonun kalan 8 haftasının tamamlanması için antrenmanlar devam ediyor.

Gençlik Gücü kulüp başkanı Sırdaş Kaptanoğlu da takımını antrenmanlarda yalnız bırakmazken, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Gençlik Gücü takımının ligdeki yeri ne olursa olsun futbolcularımız, sonuna kadar mücadelelerini sürdüreceklerdir.

Bu süreç ne kadar zor olursa olsun biz Gençlik Gücü olarak kafamızı rahat tutarak, hazırlık sürecindeki antrenmanlarımızı Kemal Yürekli ve Niyazi Özekmekçihocalarımız eşliğinde sürdüreceğiz.

Yaklaşık bir ay gibi bir sürede en iyi şekilde hazırlanıp Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunun belirleyeceği başlangıç tarihinibekleyeceğiz. Biz düşme hattında olsak bile çıkıp sahada mücadelemizi vereceğiz ve ligde kalmak için uğraşacağız.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.