banner913
banner932
banner1012

Kaplanlar sahaya indi

banner1020

Merit Alsancak Yeşilova 2019 - 2020 Futbol Sezonunun resmi açılışını Karaoğlanoğlu Orhan Dural Stadyumunda gerçekleştirdi

banner974
Kaplanlar sahaya indi

banner971

Süper Ligin güçlü ekiplerinden Merit Alsancak Yeşilova,  2019 - 2020 Futbol Sezonunun resmi açılışını dün gerçekleştirdi.

Merit Alsancak Yeşilovalılar saat 17:00’de kulüp binasında bir araya gelerek, öncelikle Atatürk Anıtına çiçek koyup, saygı duruşunda bulundular. Daha sonra Karaoğlanoğlu Orhan Dural Stadyumuna giden Merit Alsancak Yeşilova'da başkan Redif Nurel ile teknik direktör Toygar Davulcu, futbolculara yönelik birer konuşma gerçekleştirdiler.

Konuşmalar sonrasında teknik direktör Toygar Davulcu ve teknik heyet nezaretinde sezonun ilk antrenmanı gerçekleştiren Merit Alsancak Yeşilova'da yeni sezonda hedef ligde üst sıralar ve kupada final olarak belirlendi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.