banner913
banner932
banner1012

Kaner’le tam gaz, yola devam

banner1020

Yenicami’de, dün akşam üzeri genel kurul gerçekleştirildi. Üyelerin büyük ilgi gösterdiği genel kurula tek aday olarak giren Kaan Kaner, oy birliği ile yeniden başkanlığa seçildi. Genel kurulda şampiyonlukla tamamlanan sezonun bütçesi, 1,287,000 TL olarak açıklandı

banner974
Kaner’le tam gaz, yola devam

banner971

Necati KÜLAHLILAR

K-PET Süper Lig şampiyonu Yenicami’de, Kaan Kaner başkanlığındaki yönetim kurulu, dün akşam üzeri genel kurul gerçekleştirdi. Kalabalık üye kitlesinin ilgi gösterdiği genel kurula tek aday olarak giren Kaan Kaner, oy birliği ile yeniden başkanlığa seçildi.

Daha güçlü bir yönetim kurulu ile göreve devam etme kararı alan Kaan Kaner’in tek aday olduğu genel kurul, saat 17:00’de Yenicami Spor Kulübü lokalinde gerçekleştirildi. Ödül Muhtaroğlu Divan Başkanı olurken, sekreterlikleri, Okay Perçinci ile Salih Karayusufoğlu yaptılar. Faaliyet ve mali raporların, oy birliği ile aklandığı genel kurulda şampiyonlukla tamamlanan sezonun bütçesi, 1,287,000 TL olarak açıklanırken, kulübün borcunun, 64,000 TL olduğu açıklandı.

Başkan Kaan Kaner genel kurulda yaptığı açıklamada, Yenicami yönetiminin, yeni dönemde özellikle Kermiya bölgesinde yapmayı planladığı tesisin inşasına odaklanacağını açıkladı. Genel kuruldan alınan yetki ile Devlet Emlak Malzeme Dairesi’nden 49 yıllığına kiralanacak olan arazinin, anlaşılaşacak bir şirketle yap işlet devret modeli ile yapılacağı da açıklandı.

Kaan Kaner başkanlığında oluşturulan 23 kişilik yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

“Kaan Kaner, Enver Kahveciler, Evrim Hınçal, Serhat Kotak, Şahap Aşıkoğlu, Mehmet Saydam, Salahi Çağman, Ali Vehid, Bülent Avcan, Arınç Perçinci, Ömer Gedik, Murat Karakaş, Şenol Karayel, Reşit Özgür, Safiye Özaltıner, Abdullah Sultanoğlu, Metin İleri, Hüseyin Metinşer, Selçuk Zekai, Erdaş Erbilen, Salih Karayusufoğlu, Gökhan Necipoğlu ve Mehmet Paşa

Disiplin Kurulu: Ersoy Bullici, Hüseyin Harmancı, Günay Caymaz

Denetleme Kurulu: Ahmet Zekai, Okay Perçinci, Ödül Muhtaroğlu

Kulüp Murakıbı: Göksel Saydam”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.