banner913
banner932
banner1012

Kahveciler: Kazanmaya gideceğiz

banner1020

Yenicami’de yöneticisi Enver Kahveciler, Doğan Türk Birliği ile deplasmanda oynayacakları karşılaşmaya, kazanmak için gideceklerini açıkladı

banner974
Kahveciler: Kazanmaya gideceğiz

banner971

Soydan SAKALLI

K-PET Süper Lig’in 8. hafta maçında kayıpsız lider Yenicami, şampiyonluk hedefi ile sezona başlayan Doğan Türk Birliği ile deplasmanda karşılaşacak.

Pazartesi akşamı sezonun ilk gece maçına çıkacak olan Yenicami’de yönetim kurulu üyesi Enver Kahveciler maçla ilgili şu açıklamaları yaptı:

“Yenicami olarak Doğan Türk Birliği deplasmanına kazanmaya gideceğiz. Bu konuda teknik heyet ve futbolcularımıza güvenimiz tamdır.

Haftalar ilerledikçe futbolumuz da daha güzel oluyor. Kaptanımız Ünal’ın, Doğan Türk Birliği maçında olmayacak olması önemlidir. Ama Ünal’ın yerine oynayacak oyuncumuz da aynı performansı sergileyecektir. Zaten Ünal, Lefke maçı sonrasında takım arkadaşlarını Doğan Türk Birliği maçına motive etmek için onlarla konuşmaya başladı. Bu da takımımızın nasıl bir yapıda olduğunun güzel bir örneğidir.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.