banner913
banner932
banner1012

Kadınlar Ligi’nin sponsoru KKTCELL

banner1020

Kuzey Kıbrıs Turkcell liglerinin iletişim sponsorluğunun yanı sıra Kadınlar Ligi’ne de ana sponsor oldu

banner974
Kadınlar Ligi’nin sponsoru KKTCELL

banner971

Kıbrıs Türk futbol liglerinin iletişim sponsorluğunu bu yıl da Kuzey Kıbrıs Turkcell üstlendi. Kuzey Kıbrıs Turkcell protokole ek olarak bu yıl Kadınlar Ligi’ne de ana sponsor oldu.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu ile Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden’in imzaladığı protokol Turkcell Genel Müdürlüğü’nde gerçekleşti. Kıbrıs Türk futboluna katkı sağlamak amacıyla gerçekleşen protokolün imza töreninde KTFF 1.Başkanvekili Orçun Kamalı, Genel Sekreteri Enver Baturalp ve Kuzey Kıbrıs Turkcell Marka ve Müşteri Deneyimi Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış ile Marka İletişimi Müdürü Serenay Yalçınkaya da yer aldı.

SERTOĞLU: PROJELERİMİZ DEVAM EDİYOR

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu da Kuzey Kıbrıs Turkcell ile yaptıkları protokolün futbol için önemli olduğunu söyleyerek bu işbirliğinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Turkcell’e ve yönetime teşekkür etti.
Sertoğlu, “Futbolu daha da ileriye taşımak için ekibimle birlikte yürüttüğümüz projelerimiz devam etmektedir. Kuzey Kıbrıs Turkcell’le yaptığımız bu işbirliği de bunlardan bir tanesidir. Futbolumuzun gelişmesi ve ilerlemesi için bu tarz katkılar önem arz etmektedir. Yapılan işbirliğini son derece önemsiyor, futbolumuzu her anlamda daha iyi noktalara getirmek için çalışıyoruz” diye konuştu. 

MADEN: BAŞARILARI PAYLAŞMAK HEYECAN VERİCİ

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden yapılan bu işbirliğinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, protokolün futbol için olan önemine dikkat çekti. Maden, Turkcell olarak spor içerikli projelere yıllardır destek olduklarını belirterek pek çok alanda olduğu gibi sporda da sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini söyledi. Maden, sözlerine şöyle devam etti: “Spora ve sporcuya destek olmak, ülkemizdeki futbolu daha da ileriye taşımak önemli. Bu anlamda yıllardır çalışan ve güzel başarılar elde eden Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nu ve ekibini tebrik ederiz. Binlerce gencimizin spor yaptığı futbolumuza da katkı koymaktan dolayı mutluyuz. Bu yıl işbirliğimizin kapsamını genişleterek Kadınlar Ligi’nin de ana sponsorluğunu üstlendik, kadınlarımızın da futbola olan ilgisini desteklemek ve bu alanda başarılarını paylaşmak bizim için son derece heyecan vericidir.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.