banner913
banner932
banner1012

Kaderleri ekstra maçta belli olacak

banner1020

Binatlı ile Esentepe arasında oynanan play out son maçında kazanan çıkmayınca, K-PET Süper Ligden düşecek olan üçüncü ve son takım oynanacak olan ekstra play out maçı sonrasında belli olacak

banner974
Kaderleri ekstra maçta belli olacak

banner971

Stad:Şht Hüseyin Ruso Stadı.

Hakemler:Kerem Eran,Ferhat Tuna,Halil E.Canaloğlu,Emre Öztaşlı.

Binatlı:Salih,Remzi,Alattin,Muammer,Barkın,Hüseyin,Abdullah,Yunus,Vıctory

(Mehmet),Sergıo Dos,De Santos.

Esentepe:Onur(Ali),Hasan,Junıor,Efoza,Mahmut,Uğurcan,Vurkan,Yakup,Şahin,

Hüseyin(Mustafa Kılıç),Şükrü(Mustafa Günlü)

Hakan Ahmet SAÇAR

K-Pet Süper Lige veda edecek üçüncü takımın belirleneceği, ayni puandaki  Binatlı ve Esentepe takımları arasındaki Play- Out karşılaşmasında, taraflar gol atmaya muaffak olamayınca maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.

İki takım taraftarlarının da ilgi gösterdiği karşılaşmada, Binatlı daha istekli görülmesine rağmen, her iki takım da mücadele yönünden yüksek tempo ortaya koydular.Ancak karşılaşma daha çok gol bölgelerinden uzak bölgelerde oynandığından, karşılaşma gol  pozisyonu bakımından oldukça fakir  geçti.Bunun sonucunda da maç başladığı gibi 0-0  golsüz eşitlikle sona erdi.İki takım statü gereği 26 Mayıs Pazar günü saat 19:00'da tekrar karşılaşacaklar.

20.dakikada Binatlı'nın kullanmış olduğu köşe atışında, Esentepe defansı topu uzaklaştırdı, topun gelişine   çok sert ve düzgün bir şut çıkaran Yunus'un şutunu kaleci Onur ayni güzellikle  kornere attı.

90.dakikada ani gelişen Binatlı atağında, De Santos'un çekmiş olduğu sert şutu Esentepe kalecisi Ali  uçarak kornere tokatladı. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.