banner913
banner932
banner1012

Kabylia’ya top yardımı

banner1020

CONIFA Dünya Kupası’nda yer alacak takımlardan Kabylia takımı için açılan yardım kampanyasına, Londra Türk Ligi takımlarından Türkmenköy iki maç topu ile katıldı

banner974
Kabylia’ya top yardımı

banner971

Necati KÜLAHLILAR

Dünyada tanınmamış, ülke, federasyon ve bağımsız bölgeleri bir araya getiren CONIFA'nın düzenleyeceği CONIFA Dünya Kupası, 31 Mayıs - 9 Haziran tarihleri arasında İngiltere'nin Başkent'i Londra’da yapılacak.

KKTC Milli Takımı'nın da katılacağı CONIFA Dünya Kupası’nda yer alacak takımlardan olan Cezayir sınırları içindeki Kabylia takımının mali açıdan zor durumda bulunmasından dolayı Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun yanı sıra Londra Türk Ligi kulüplerine destek çağrısı yapılmıştı.

Kabylia takımı için açılan yardım kampanyasına Londra Türk Ligi Birinci Küme takımı Türkmenköy, iki maç topu ile katıldı. Türkmenköy yöneticisi Mustafa Dereci, topları son aylık toplantıda LTTFF üyesi Osman Ercen’e teslim etti. Gaziantepspor adına yönetici Özgür Aksu, bir set forma verirken, Mehmetçik’ten de adına Hamide Sarı parasal katkıda bulundu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.