banner913
banner932
banner1012

K-PET Birinci Lig ekipleri transfere hız verdi

banner1020

K-PET Birinci Lig Beyaz Grup’tan Süper Lige yükselmeyi hedefleyen Esentepe, Girne Halk Evi’nden eski futbolcusu Şahin Şeker’i, bir diğer Beyaz Grup takımı Serdarlı ise sezon başında Gençler Birliği’nden Değirmenlik’e kiralanan Osman Kaya ile anlaştı

banner974
K-PET Birinci Lig ekipleri transfere hız verdi

banner971

K-PET Birinci Lig Beyaz Grup’tan Süper Lige yükselmeyi hedefleyen Esentepe, Girne Halk Evi’nden eski futbolcusu Şahin Şeker’i kiraladı. Aynı grubun lideri Ozanköy ise Göçmenköy’e giden forvet Arda’nın boşluğunu doldurmak için Çetinkaya’dan Erhan Kendirci ile Küçük Kaymaklı’dan Yağış Gençay’ı transfer listesine aldı.

Küçük Kaymaklı’dan transfer ettiği Muhammed Nazik’i gözden çıkaran Ozanköy, bu futbolcu için gelecek teklifleri değerlendirecek. Muhammed Nazik ile Tatlısu’nun ilgilendiği öğrenildi.

Beyaz Grup takımlarından Serdarlı ise sezon başında Gençler Birliği’nden Değirmenlik’e kiralanan Osman Kaya ile anlaştı.

İlk devrenin ilk maçları sonrasında Değirmenlik’le bağları koparan Osman Kaya ikinci devrede Serdarlı için ter dökecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.