banner913
banner932
banner1012

İstenmeyen adam Van der Wiel

banner1020

Dick Advocaat tarafından kadroda istenmeyen Van der Wiel’e özellikle Avrupa’dan istediği teklifler gelmiyor

banner974
İstenmeyen adam Van der Wiel

banner971

Dick Advocaat tarafından kadroda istenmeyen Gregory Van der Wiel konusunda belirsizlik devam ediyor.

Dick Advocaat tarafından kadroda istenmeyen Gregory Van der Wiel konusunda belirsizlik devam ediyor. Önceki gün Hollanda basınında yer alan haberde, Abu Dhabi’ye Al Wahda’ya transfer olmak üzere olduğu kaydedilen Van der Wiel’e özellikle Avrupa’dan istediği teklifler gelmiyor. 
Yüksek maaşı ve sürekli düşen performansı nedeniyle Avrupa’daki kulüplerin soğuk baktığı Hollandalı yıldıza ülkesinde de kötü haber geldi.
Voetbolzone tarafından yapılan ankette, Hollandalı taraftarlar yüzde 60’lık ‘hayır’ oyuyla Van der Wiel’i kadroda istemediklerini işaretledi. 
 KARAVAEV’DEN MESAJ
Devre arasında Fenerbahçe’nin ilk transferi olan Alexander Karavaev, ayrıldığı kulübü Zorya’ya özel bir mesaj gönderdi. Fenerbahçe’nin kendisi için çok önemli bir adım olduğunu söyleyen Karavaev, büyük bir fırsatı değerlendirdiğini anlattı. Zorya kulübünden anlayış bekleyen Ukraynalı futbolcu, “Futbol hayatı böyle. Böylesi kendimi geliştirebileceğim bir teklifi reddedemezdim. Her başarıyı beraber kazandık. Siz olmasaydınız Fenerbahçe’ye gitme fırsatını yakalayamazdım” dedi. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.