banner913
banner932
banner1012

İspanya, Rusya biletini cebine koydu

banner1020

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde G Grubu 9. maçında sahasında Arnavutluk'u 3-0 yenen İspanya, son karşılaşmalar öncesi dev turnuvanın finallerine katılmayı garantiledi

banner974
İspanya, Rusya biletini cebine koydu

banner971

İspanya, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Arnavutluk ile Alicante'deki Rico Perez Stadı'nda karşılaştı. Ev sahibi ekip maçı adeta ilk yarıda bitirdi.

16. dakikada Rodrigo ile 1-0 öne geçen İspanya, 23. dakikada Isco ile farkı 2'ye çıkardı.  Bu golden 3 dakika sonra (26. dakikada) Thiago Alcantara skoru 3-0 yaptı.

Karşılaşmanın kalan süresinde başka gol olmadı ve İspanya, Arnavutluk'u 3-0 mağlup ederek puanını 25'e çıkardı.

Bu sonuçla grubu birinci sırada tamamlamayı garantileyen İspanya, ikinci sırada yer alan İtalya'nın Makedonya ile 1-1 berabere kalmasıyla puan farkını 5'e yükseltti ve son hafta maçları öncesi 2018 Dünya Kupası Finalleri biletini cebine koymayı başardı.

Bu arada Katalonya'nın bağımsızlığını savunduğu için tepki gören Gerard Pique, maç sırasında ıslıklandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.