banner913
banner932
banner1012

İsmail Ercan, ameliyat oldu

banner1020

B klasman hakemlerinden İsmail Ercan, Ankara’da Etimed Özel Hastanesi’nde dizinden başarılı bir operasyon geçirdi

banner974
İsmail Ercan, ameliyat oldu

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Merkez Hakem Komitesi bünyesinde bulunan B klasman hakemlerinden İsmail Ercan dizinden başarılı bir operasyon geçirdi.

Ankara’da Etimed Özel Hastanesi’nde Prof Dr Bülent İnce tarafından Plika sendromu sol diz atroskobi ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirilen İsmail Ercan, operasyondan 5 saat sonra yürütüldü. Başarılı geçen operasyon sonrasında Etimed Özel Hastanesi’nde tedavi süreci başlatılan İsmail Ercan hafta sonu ise taburcu edildi.

Tedavi sürecine başlayan genç ve başarılı hakemimiz İsmail Ercan, 6 haftan sonra sahalara geri dönmesi bekleniyor. 2016 yılında sezona başlayan İsmail Ercan, 14 haftada 11 Süper Lig yardımcı hakemliğini başarılı bir şekilde yerine getirmişti. Ercan, Daha sonra sol ayak dizinde yaşamış olduğu sakatlıktan sonra yaklaşık bir yıldır sahalardan uzak kalırken hakemliğe geri döneceği günü iple çekiyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.