banner913
banner932
banner1012

İskele’de Ocak yeniden tüttü 1-3

banner1020

Dumlupınar’ın cezası nedeniyle İskele’de oynanan karşılaşmada deplasman takımı Türk Ocağı sahadan 3-1’lik skorla galip ayrılarak iki hafta aradan sonra galibiyetle tanıştı. Dumlupınar ise ikinci devredeki düşüşünü sürdürdü

banner974
İskele’de Ocak yeniden tüttü   1-3

banner971

Stad: İskele Cumhuriyet Stadı

Hakemler: Fehim Dayı, Ahmet Karaoğulları, Necmi Bulut

Dumlupınar: Devrim, Hasan Bahtıkara, İsmet Paşa (Nazmi), Erdoğ, Ahmet, Yannis (Tunahan), Berke, Hüseyin Kayalılar (Can), Sherman, Ümit, Rıdvan.

Türk Ocağı: Andrew, Hasan Sadrazam, Bilal, Mustafa Avcı, Justice (Deniz Kurtay), Mustafa Ercan, Muhammed, Uzakwe (Adams), Deniz Kibar, James, Ertaç.

Goller: Dk. 54 Erdoğ (Dumlupınar),  Dk. 22 Ertaç, Dk. 63 Justice, Dk. 89 James (Türk Ocağı)

İbrahim DALOĞLU

K-Pet Süper Ligi’nin 20. Haftasının önemli karşılaşmasında Dumlupınar’ın cezası nedeniyle İskele Cumhuriyet Stadı’nda oynanan karşılaşmada deplasman ekibi Türk Ocağı sahadan 3-1 galip ayrılarak iki hafta aradan sonra yeniden galibiyetle tanıştı.

Her iki yarıda da ev sahibi Dumlupınar’a karşı daha iyi bir oyun sergileyen Türk Ocağı’na galibiyeti getiren golleri Ertaç, Justice ve James attı. Dumlupınar ikinci devrede oynadığı beşinci maçta da galibiyetle tanışamayarak ligin dibinde kaldı.

Vasatın üzerine çıkmayan bir karşılaşma oynanırken, hem havanın güneşli hem de saha zeminin oldukça sert oluşu buna etken oldu.

Dk. 8 Gelişen Dumlupınar atağında Rıdvan’ın pasıyla Türk Ocağı ceza sahasının biraz gerisinde topla buluşan Ümit gelişine vurdu ancak top az farkla üstten auta gitti.

Dk. 22 Organize gelişen Türk Ocağı atağında sağ kanatta topla hareketlenen Uzekwa Dumlupınar ceza sahasına girerek yerden güzel bir orta yaparak arka direkte boşta olan Ertaç’ı topla buluşturdu. Ertaç’ta topa ayak koyarak golünü attı. 0-1

Dk. 45+3 Dumlupınar atağında Yannis’in Ocak ceza sahası önünde düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşu kullanan Rıdvan’ın şutunda kaleci Andrew yere vuran topu iki hamlede kontrol etti.

İkinci devreye daha istekli başlayan Dumlupınar oldu.

Dk. 54 Dumlupınar’ın sağ kanattan gelişen atağında Rıdvan’ın ortasında Erdoğ’un kafa vuruşu ağlara gidince skor 1-1 oldu.

Dk. 63 Türk Ocağı’nın kazandığı korneri Justice kullandı. Dumlupınar defansından dönen topla buluşan Justice Dumlupınar kalesine çapraz pozisyonda sol ayağıyla güzel bir vuruşla topu ters köşeden ağlarla buluşturarak skoru 1-2 yaptı.

Dk. 89 Türk Ocağı futbolcularının orta alanda kazandığı topla son olarak buluşan James oldu. Topla biraz ilerledikten sonra kaleyi karşısına alan James yaklaşık 30 metreden sert ve düzgün bir vuruşla topu üst köşeden ağlara göndererek maçın skorunu belirledi. Dumlupınar 1 – Türk Ocağı 3.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.