banner913
banner932
banner1012

İskele Trabzonspor’a Kurt başkan

1461 İskele Trabzonspor Kulübü genel kurulu yapıldı ve kulüp başkanlığına Recep Kurt getirildi

banner974
İskele Trabzonspor’a Kurt başkan

banner971

1461 İskele Trabzonspor Kulübü’nde yapılan olağan genel kurulda kulüp başkanlığına Recep Kurt getirildi.

İskele Belediyesi kapalı düğün salonunda gerçekleştirilen 1. olağan genel kurulda divan başkanlığını Mustafa Delibaş, sekreterlikleri ise Mehmet Demir ve Tanju Karakaş yaptı. 1461 İskele Trabzonspor Kulübü 1.olğan genel kurulda tek aday olan Recep Kurt üyelerin onayını alarak yeni dönemde kulüp başkanlığına getirildi.

1461 İskele Trabzonspor Kulübü başkanı Recep Kurt yeni dönemde çalışacağı yeni yönetim kurulunda kulüp sekreteri Dilber Karakaş, Rebeka Delibaş, Hasan Bulut, Ahmet Yıldız, Ahmet Köksal, Özgür Kaplan, Salih Kaplan görev aldı. Sabahattin Kırmızıyüz, Mehmet Demir, Ahmet Delibaş denetleme kurulunda, Mustafa Köksal, Osman Karakaş, Yusuf Delibaş ise disiplin kurulunda görev aldılar. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.