banner913
banner932
banner1012

İsa’ya da Musa’ya da yaradı

banner1020

Cihangir ile Ozanköy arasındaki maçta taraflar birer puanı, birer golle aldılar. Alınan birer puana her iki ekip de sevinirken, ilerleyen haftalar için ümitlerini artırdılar. Centilmence geçen maçın hakem üçlüsü de iyi bir yönetim sergiledi

banner974
İsa’ya da Musa’ya da yaradı

banner971

Stadyum: Cihangir Stadı

Hakemler: Ali Özer, Emre Çevikdal, Fatih Bardakçıoğlu

Cihangir: Raif, Erol, Çağlar, Nurettin, Salih, Mete (Osman), Eser, Mikail, Doğan (Seyhan), Burak, Kalifa (Arif)

Ozanköy: Mehmet İlter, Hüseyin (Berk), Nedim, Fırat, Namike, Bekir, Junior Dion (Fikret), Hüseyin, Hasan, Mark Dion, Mehmet Gül (Alpay)

Goller: 53.Dk Fikret (OZANKÖY), 70.Dk Erol (CİHANGİR)

K-Pet Süper Lig'de10. hafta mücaldesinde Cihangir ile Ozanköy, Cihangir Stadı'nda karşı karşıyageldi. Mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. Cihangir'in golünü 70. dakikada Erol atarken, Ozanköy'ün golünü 53. dakikada Fikret kaydetti.

21.Dk: Mete Cihangir'in sol çaprazdan kazandığı frikikte direkt kaleye vurdu ancak top az farkla dışarıya gitti.

50.Dk: Cihangir atağında Nurettin'in pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Kalifa'nın vuruşunda kaleci Mehmet gole izin vermedi.

53.Dk: Ozanköy atağında Namike'nin pasıyla sol çaprazda topla buluşan Mark Dion'un vuruşunda top kaleci Raif'ten geri geldi. Dönen topta vuruşunu yapan Fikret topu filelere  gönderdi.  CİHANGİR 0-1 OZANKÖY

60.Dk: Cihangir atağında Nurettin'in ceza sahası dışından vuruşunda top az farkla dışarıya gitti.

70.Dk: Cihangir atağında Salih'in savunma arkasına gönderdiği topta Ozanköy savunmasındaNedim ıska geçti ve  arka direkteki Erol vuruşunda topu filelere gönderdi. CİHANGİR 1-1 OZANKÖY

77.Dk: Ozanköy atağında Fırat'ın ceza sahası dışından vuruşunda kaleci Raif topu köşeden çıkararak kornere çeldi.

80.Dk: Cihangir atağında Mete sağ kanattan topu ceza sahasına kesti ve arka direkteki Arif'in vuruşunda top az farkla auta gitti.

90+2.Dk:  Cihangir atağında Arif'in ceza sahası dışından vuruşunda kaleci Mehmet gole izin vermedi. Bu sonuçla Cihangir puanını 8'e, Ozanköy ise 10'a yükseltti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.