banner913
banner932
banner1012

İrfan ve Buğra, Baf'ta

banner1020

Baf Ülkü Yurdu yeni sezonda başarısını artırmak için transfer girişimlerine şimdiden başlarken, sadece Halk spor ve Halkın Sesi'nde yazıldığı gibi Yalova’dan İrfan ve Buğra ile anlaşıldı

banner974
İrfan ve Buğra, Baf'ta

banner971

Niyazi ERGÜLEN

K-PET Süper Lig’de başarılı bir sezonu geride bırakan Baf Ülkü Yurdu yeni sezonda başarısını artırmak için transfer girişimlerine şimdiden başlarken, rotasını K-PET Süper Lig’den düşen bölge kulübü Yalova’ya çevirmişti.

Baf Ülkü Yurdu yöneticileri, serbest transfer hakları bulunan Yalova kalecisi İrfan Özbay ve orta sahanın etkili ismi Buğra Barın ile dün yaptıkları görüşme sonrasında anlaşmaya vardılar. Her 2 futbolcu da serbest transfer haklarını Baf Ülkü Yurdu'ndan yana kullanacaklar.

Baf Ülkü Yurdu’nda yapılacak olan genel kurula tek başkan adayı olarak girecek olan Erhan Arıtan'a tam destek veren eski başkan ve yöneticiler, zirveye oynayan bir takım kurmayı hedefliyorlar. Eski başkan Mustafa Başarı, İrfan ve Buğra'nın transferlerinde büyük pay sahibi oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.