banner913
banner932
banner1012

İnce: Yolumuz Birinci Lig

banner1020

Birinci Lig’den düştükten sonra 1 yıldır maç oynamayan Görneç, bugün Turunçlu Hasan Stadı’nda Geçitkale Spor Kulübü ile BTM Lig’indeki ilk lig maçına çıkacak

banner974
İnce: Yolumuz Birinci Lig

banner971

K-PET Birinci Lig’den düştükten sonra 1 yıldır maç oynamayan Görneç Spor Kulübü, bugün saat 16:00’da Turunçlu Hasan Stadı’nda Geçitkale Spor Kulübü ile ilk lig maçına çıkacak.

Kulüp başkanı Alpay İnce maçla ilgili şunları söyledi:

“Bugün Geçitkale ile BTM Lig’indeki ilk maçımıza çıkıyoruz. Takımımızın büyük taraftarları ve sevenlerin maça ilgi göstermesini diliyorum.

Tüm Görneç Kültür Spor Kulübü futbolcuları, üyeleri ve taraftarları, akademi sporcuları, Görneç halkı ve tüm Kuzey Mesarya bölge halkını, takımımızın yanında görmek istiyoruz. Çünkü bölgemizde lig takımı kalmamıştır. BTM Ligi’nin baslamasına kısa bir süre kala liglerde oynayan tüm sporcularımızı takımımızda topladık. Bunun için çok mutluyuz.

Hedefimiz 1 yıl bekledikten sonra ait olduğumuz Birinci Lige geri dönmektir. Sezona şampiyonluk yaşama hedefi koyduk. Yolumuz Birinci Lig’dir. Yönetimimiz de bu hedef doğrultusunda çalışmaktadır.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.