banner913
banner932
banner1012

İnce: Sıra esas hedefe geldi

banner1020

Görneç başkanı Alpay İnce, ilk hedef olan gruptan lider çıkmayı gerçekleştirdiklerini, şimdi sıranın esas hedefleri olan Birinci Lige yükselme hedefini gerçekleştirmeye geldiğini açıkladı

banner974
İnce: Sıra esas hedefe geldi

banner971

Görneç, BTM Ligi Üçüncü Grup’ta geçtiğimiz hafta Yarköy’ü deplasmanda 6-2 mağlup ederek, gruptan çıkmayı başarmıştı.

Yeni kurulacak BTM 1. Lig’inde oynamayı garantileyen Görneç, Birinci Lige yükselmeyi hedefleyecek. Görneç başkanı Alpay İnce takımın hedefleri ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

“İlk hedefimiz olan gruptan lider çıkmayı gerçekleştirdik. Teknik heyetimizi ve futbolcularımı başarılarından dolayı tebrik ediyorum.

Yeni kurulması planlanan BTM 1. Lig’inde oynamayı garantiledik. Şimdi sıra esas hedefimiz olan Birinci Lige yükselme hedefimizi gerçekleştirmeye geldi. Çünkü bizim esas yerimiz orasıdır. Şanssız bir şekilde veda ettiğimiz Birinci Lige, yari final ve final maçları sonrasında yükseleceğimize inancım ve takımıma güvenim tamdır.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.