banner913
banner932
banner1012

İnancın adı Cihangir

banner1020

Cihangir, Çetinkaya karşısında 2-0 geriye düştüğü maçta 3-2 öne geçerken, Çetinkaya 10 kişi ile 3-3 beraberliği yakaladı. Maçta son sözü söyleyen Ndue ile Cihangir olurken, konuk ekip zorlu deplasmandan 4-3'lük galibiyetle ayrıldı

banner974
İnancın adı Cihangir

banner971

Yer: Atatürk Stadı

Hakemler: Kerem Eran, Sertan Alkın, Hüseyin Özaşık

Çetinkaya: Ozan, Tunç, Hakan, Batuhan, Serkan, Doğukan, Ümitcan(Cemal), Allen, Felix, Toykan(Berkay), Amani

Cihangir: Mehmedemin, Erol, Mikail, Zihni, Nurettin, Behiç, Çağlar(Gökhan), Mishali, Eric, Musa(Ali), Ndue(Hüseyin)

K-PET Süper Ligde ilk haftanın ikinci maçında Cihangir deplasmanda Çetinkaya'yı, 4-3 mağlup ederek 3 puanı alan taraf oldu. 

Cihangir, Çetinkaya karşısında 2-0 geriye düştüğü maçta 3-2 öne geçerken, Çetinkaya 10 kişi ile 3-3 beraberliği yakaladı. Maçta son sözü söyleyen Ndue ile Cihangir olurken, konuk ekip zorlu deplasmandan 4-3'lük galibiyetle ayrıldı.

Maça Çetinkaya fırtına gibi başlarken, 3. dakikada Hakan ile 1-0, 7. dakikada Doğukan ile 2-0 öne geçti. Maçı bırakmayan Cihangir, Mishali'nin 19. dakikada penaltıdan ve 43. dakikada attığı gollerle, devreyi 2-2 tamamladı.

Cihangir, 60'da Arnavut golcüsü Ndue Mujeci ile skoru 2-3 yaparken, Toykan 70'de maçı beraberliğe getirdi. 3-3 Maçta son sözü söyleyen ise Ndue Mujeci oldu. 3-4

Cihangir'den Eric'in 2 topu direkten döndüğü, Çetinkaya kalecisi Ozan'ın hatalı goller yediği maçta, hakemin 63'te Amani'ye verdiği kırmızı kart ile 2 penaltı kararı da doğruydu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.