banner913
banner932
banner1012

İlk maçı gençler oynadı

banner1020

Sentetik zeminli Göçmenköy Stadı'nda ilk resmi maç U21 Bölgesel Lig Batı Grubu'nda, Göçmenköy U21 Takımı ile Denizli U21 Takımı arasında oynandı

banner974
İlk maçı gençler oynadı

banner971

Soydan SAKALLI

K-PET Birinci Lig ekiplerinden Göçmenköy'de saha hasreti sona eriyor. Aylardır yapımı süren, erken seçim ve hükümet değişikliği nedeniyle teslim edilmesi geciken Göçmenköy Stadı'nda ilk resmi maç oynandı.

Geçtiğimiz hafta sonu U21 Bölgesel Lig Batı Grubu'nda, Göçmenköy U21 Takımı ile Denizli U21 Takımı arasında oynanan maçla resmen hizmete giren sentetik zeminli Göçmenköy Stadı'nda A Takımlar düzeyinde ilk maç K-PET Birinci Lig'de 24. haftada Göçmenköy ile Çanakkale arasında Cumartesi günü oynanacak. Göçmenköy U21 Takımı ilk maçta 7-0 galip gelerek sahaya başarılı bir açılış yapmıştı.

Göçmenköy bu haftaya kadar ev sahibi olduğu maçları berbat zeminli Göçmenköy Antrenman Sahası'nda oynuyordu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.