banner913
banner932
banner1012

İkisi de yaralandı 2-2

banner1020

banner974
İkisi de yaralandı  2-2

banner971

BTM Ligi 1. Grup’ta dün Yeni Boğaziçi Osman Ergün Mehmet Stadı’nda oynanan önemli maçta, Karadeniz 61 ile Tatlısu Seracılar, 2-2 berabere kalarak, zirve yolunda ikişer önemli puan kaybettiler.

Emre Öztaşlı’nın başarıyla yönettiği, kalabalık seyirci önünde oynanan maça Karadeniz 61 etkili başlarken, Uğur ile 1-0 öne geçti. Ancak erken toparlanan Tatlısu, Ümit Özdemir ile 1-1 eşitliği buldu. Karadeniz 61 ilk devrenin son dakikasında Mustafa ile yeniden öne geçip, soyunma odasına 2-1 önde girdi.

İkinci devreye etkili başlayan Tatlısu Seracılar, devrenin ilk bölümünde yine Ümit Özdemir ile 2-2 eşitliği buldu. Maç sonuna kadar tarafların çabaları skoru değiştirmezken, maç 2-2 berabere tamamlandı. Zirve yarışında ikişer puan kaybı yapan Karadeniz 61, 16 puan ile liderliğini sürdürdü. Tatlısu Seracılar ise 16 puana yükselen Kumyalı’nın gerisinde, 14 puanla üçüncü sırada yer aldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.