banner913
banner932
banner1012

“İki kulvarda da şampiyonluğu hedefliyoruz”

banner1020

Yenicami teknik direktörü Devecioğlu, Mağusa Türk Gücü ile oynayacakları yarı final maçları öncesinde sahada doğruları yaparak turu geçmek istediklerini, çünkü iki kulvarda da şampiyonluğu hedeflediklerini söyledi

banner974
“İki kulvarda da şampiyonluğu hedefliyoruz”

banner971

Necati KÜLAHLILAR 

Tahsin Mertekçi Kıbrıs Kupası’nda yarı finale yükselen Yenicami, yarı finalde Mağusa Türk Gücü ile karşılaşacak.

Yenicami teknik direktörü Sedat Devecioğlu, Tahsin Mertekçi Kıbrıs Kupası ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

“Yenicami olarak kupada yarı finale kalan diğer takımlara oranla daha farklı konumdayız. Çünkü onlar sadece kupaya motive olacaklar. Biz ise 2 kulvara da motive olmalıyız. Bu onları biraz daha avantajlı duruma getirir. Ancak biz 2 kulvarda da şampiyonluğu hedefliyoruz.

Zor bir kura da çektik. Mağusa Türk Gücü ile zor maçlar oynayacağız. İkinci maçın deplasmanda olması da bizim adımıza olumsuzluktur. Ancak Cumartesi günkü Doğan Türk Birliği maçını kayıpsız geçersek bu Çarşamba günü oynayacağımız maça olumlu yansıyacak. Hatta bu maçı kazanmak bize kupayı kazandıracak ortamı yaratacak.

Yorucu bir maça çıkacağız ama biz sahada doğruları yaparak önce Doğan Türk Birliği’ni, sonra da Mağusa Türk Gücü’nü mağlup edeceğiz.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.