banner913
banner932
banner1012

"İhale iptali bizi zora soktu"

banner1020

Sırdaş Kaptanoğlu, alt yapılarını güçlendirmek için Kemal Deniz Antrenman Sahamızın sentetik zeminli yapılmasını gerektiğini söylerken, ihalenin iptal edilmesinin kendilerini zora soktuğunu açıkladı

banner974
"İhale iptali bizi zora soktu"

banner971

Necati KÜLAHLILAR

Gençlik Gücü kulüp başkanı Sırdaş Kaptanoğlu, alt yapılarını güçlendirmek için Kemal Deniz Antrenman Sahamızın sentetik zeminli yapılmasını gerektiğini söyledi.

Sırdaş Kaptanoğlu’nun Kemal Deniz Antrenman Sahasına yönelik açıklamaları şöyle:

“Kulübümüzün bulunduğu bölge Lefkoşa’nın en sıkıntılı bölgelerindendir. Bu nedenle de bu bölgedeki çocukların spora yönlendirilmesi gerekmektedir.

Alt yapımızda oynayan oyuncuların kıyafet değiştireceği bir soyunma odaları dahi yoktur. Zemin de yetersiz olduğu için antrenman yapmak amaçlı göçebe amaçlı dolaşıyoruz.

Kemal Deniz Antrenman Sahamızın sentetik zeminli yapılmasını istiyoruz. İhale sürecine kadar gelmesine rağmen, ihale iptal edildi. Bu durum da alt yapıya ağırlık vermeyi planlarken, bu durum bizi zora soktu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.