banner913
banner932
banner1012

İbrahim, Türkiye’de beğenildi

banner1020

Genç ve yetenekli kaleci İbrahim Arcanlı, kondisyoneri Kemal Soybir eşliğinde gittiği İstanbul’da Fenerbahçe, Beşiktaş, İstanbulspor U16 takımlarında denenirken, yaptığı kurtarışlarla beğenildi

banner974
İbrahim, Türkiye’de beğenildi

banner971

Futbol hayatını Türkiye’de sürdürmek isteyen genç eldiven İbrahim Arcanlı, denenme aşamasında olumlu sinyaller verdi.

1-4 Kasım tarihleri arasında Türkiye’ye denenmek için giden genç ve yetenekli kaleci İbrahim Arcanlı’ya kondisyoneri Kemal Soybir ve ailesi eşlik etti. Kondisyoner Kemal Soybir, Fenerbahçe, Beşiktaş, İstanbulspor U16 hocaları ile yaptığı görüşmeler neticesinde İbrahim Arcanlı’nın videoları bu kulüplere gönderildi. CD’lerin beğenilmesi sonucunda denemek için davet edilen İbrahim Arcanlı, İstanbul’da ilk olarak Fulya’daki tesislerde Beşiktaş antrenmanına katıldı. İbrahim Arcanlı reaksiyon ve refleks testlerinden geçirildikten sonra takımla birlikte 2 saatlik şut testinden geçerken, olumlu sinyaller verdi.

İkinci gün sabah Büyükçekmece Belediye kompleksinde İstanbulspor, öğleden sonra da Fenerbahçe altyapı tesislerinde Fenerbahçe U16 takımı ile antrenmanlara katılan genç kaleci İbrahim Arcanlı, yorucu geçen antrenmanlara rağmen başarılı performansı ile beğenilerek Şubat tatilinde 10 günlük kampa davet edildi.       

Soybir: Zorlu süreci iyi değerlendirmeliyiz

İstanbul’da üç önemli takım altyapılarında denenmeye tabi tutulan ülkemizin genç ve yetenekli eldiveni İbrahim Arcanlı’nın kondisyoneri Kemal Soybir, kısa süreli deneme süreci içerisinde İbrahim’in çok iyi işler yaptığını ve ilgili hocalardan geri bildirim olarak çok iyi olumlu sinyaller aldıklarını belirtti. Soybir, Şubat ayında 10 günlük kampa davet edildiklerini belirtti. Soybir, İbrahim Arcanlı’nın yeteneklerini sergilemeye devam edeceğini,    

önümüzdeki üç aylık zorlu sürecin çok önemli olduğunu ve iyi değerlendirmeleri gerektiğine dikkat çekerek, “Bahanelere yer yok, daha iyi çalışarak bir yıldız daha parlatmak” görevi olduğuna vurgu yaptı. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.