banner913
banner932
banner1012

“Huzursuzluk vereceğiz”

banner1020

Doğancı, yeni sezona deneyimli teknik adam Cenk Berkalp, yönetiminde hazırlanırken, Berkalp yaptığı açıklamada, Doğancı deplasmanını, rakibe huzursuzluk verecek bir deplasman haline getireceklerini söyledi

banner974
“Huzursuzluk vereceğiz”

banner971

Niyazi ERGÜLEN

K-PET Birinci Lig ekiplerinden Doğancı, yeni sezona deneyimli teknik adam Cenk Berkalp, yönetiminde hazırlanıyor.

Cenk Berkalp, yeni sezon hazırlıkları ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarda Doğancı deplasmanının, rakibe huzursuzluk vereceğini söylerken, şu ifadeleri kullandı:

"Doğancı takımı olarak sezonu geç açmamıza rağmen, açığımızı kapatmak için iyi ve hırslı bir şekilde çalışıyoruz.

Ben Doğancı takımına, antrenmandaki çift kale maçını bile kaybetmek istemeyen, kendi ruhumu aşılayacağım. Dirençli ve mücadeleci bir takım olacağız. Doğancı deplasmanını, rakibe huzursuzluk verecek bir deplasman haline getireceğiz.

Doğancı olarak Birinci Lig'de kalıcı olmak isteriz. Bu nedenle de 30 haftalık uzun maratonu, dara düşmeden tamamlama hedefinde olacağız. Gerçekçi olduğumuz için de ligde kalmak hedefimizdir."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.