banner913
banner932
banner1012

Hoşgeldin Zihni

banner1020

İngiltere’de Maidstone United takımında forma giyen Zihni Temelci, Kıbrıs’a dönerken, Güzelyurt’ta karantinaya alındı. Zihni Temelci, ilgilenen herkese teşekkür edip, yurttaki şartlardan memnuniyet dile getirdi

banner974
Hoşgeldin Zihni

banner971

Niyazi ERGÜLEN

Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) pandemi ilan ettiği korona virüs (COVID-19) salgını nedeniyle İngiltere’de de futbol ligleri askıya alınmıştı.

İngiltere’de Maidstone United takımında forma giyen Zihni Temelci de 7 Nisan gecesi Kıbrıs’a döndü. Güzelyurt’ta bulunan KYK Yurtlarında karantinaya alınan Zihni Temelci ülkesine dönmesi ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

“7 Nisan gece 00:30’da Ercan Havaalanına indik. Bizi yetkililer karşıladılar. Otobüslere binip Güzelyurt’a geldik. Hemen yurta yerleştirildik. Cengiz Uzun kafileyle çok ilgilendi. Bizimle ilgilenen herkese teşekkür ediyorum. Yurttaki odam sağlıklıdır. Eksiğimiz yoktur.

14 gün boyunca karantinada kalacak olmaktan da yemeklerden de memnunum. Tanrının izniyle bu günlerde bitecek. Güzelyurt halkına çağrım mecbur kalmadıkça dışarı çıkmamalarıdır. Evde kalın!”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.