banner913
banner932
banner1012

Hedeflerinde Kıbrıs Kupası var

banner1020

Mağusa Türk Gücü ile Yenicami arasındaki Kıbrıs Kupası final maçı Cumartesi akşamı saat 19.00'da Mete Adanır Stadında oynanacak. Zorlu final öncesinde teknik direktörler Ali Oraloğlu ile Sedat Devecioğlu, kupayı kazanmak istediklerini açıkladılar

banner974
Hedeflerinde Kıbrıs Kupası var

banner971

Necati KÜLAHLILAR

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen Kıbrıs Kupasında Mağusa Türk Gücü ile Yenicami arasındaki final maçı, 18 Mayıs 2019 Cumartesi akşamı saat 19.00'da Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadında oynanacak. Bu karşılaşmayı kazanan takım 2018-2019 futbol sezonu Kıbrıs Kupası şampiyonu olacak. Maçta Mağusa Türk Gücü ev sahibi takım konumunda olacak.

Zorlu final öncesinde Mağusa Türk Gücü teknik direktörü Ali Oraloğlu ile Yenicami teknik direktörü Sedat Devecioğlu, kupayı kazanmak istediklerini açıkladılar. Teknik direktörlerin açıklamaları şöyle:

ORALOĞLU: KAZANMAK İSTİYORUZ

MTG teknik direktörü Oraloğlu “Sezon öncesinde KTSYD Kupasından sonra lig şampiyonluğunu kazandık. Cumartesi akşamı ise Kıbrıs Kupasında Yenicami karşısında galip gelip, kupayı kazanmak istiyoruz.

Finalde çok ciddi bir rakiple oynayacağız. Çalışmalarımız kazanmaya yönelik devam ediyor.

Takımda eksik ve cezalı futbolcu da yoktur.

Çalışmalarımızı tamladıktan sonra maçtan öncesinde Girne'de kulüp eski başkanımız Halil Falyalı’nın otelinde onun sponsorluğunda tam kadro kamp yapacağız.

İyi bir seyirci ile Girne’de olacağız. Bu seyircinin desteğiyle de zorlu maçı kazanmak istiyoruz. Rakibimize de başarılar dileriz. Centilmence bir maç olsun.”

DEVECİOĞLU: KUPAYI KAZANMAK İSTİYORUZ

Yenicami Teknik Direktörü Devecioğlu “Mağusa Türk Gücü maçı için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. İyi bir çalışma dönemi geçiriyoruz. Ama Salih Güvensoyun ve Faruk'un sakatlıkları bulunuyor. Bu futbolcuların oynayıp oynayamacağı maç günü belli olacak.

Rakibimizin gücünü biliyoruz. Ona göre biz de gereken oyun düzenimizi kurup baskılı bir oyun anlayışı ile sahada mücadelemizi vereceğiz. Maçın içinde kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Futbolcularımıza güveniyoruz. Centilmence bir maç olsun.

Bu arada maçtan önce Lefkoşa' da Golden Tulip Otelde kampa giriyoruz. Maç saatine kadar gereken motivasyonu sağlayıp maç saatini bekleyeceğiz.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.