banner913
banner932
banner1012

Hedefleri süper başlangıç

banner1020

KTFF Süper Kupa karşılaşması Yenicami ile Türk Ocağı arasında, Güzelyurt Üner Berkalp Stadyumu'nda oynanacak

banner974
Hedefleri süper başlangıç

banner971

Necati KÜLAHLILAR
2017-2018 Futbol Sezonu Planlaması gereği KTFF Süper Kupa karşılaşması 15 Eylül Cuma akşamı oynanacak.
KTFF Süper Kupa Statüsü gereği, 2016-17 sezonu K-Pet Süper Lig şampiyonu olan Yenicami ile Kıbrıs Kupası Şampiyonu Türk Ocağı Limasol arasında, saat 19:00’da Üner Berkalp Stadyumu'nda oynanacak. Süper Kupa maçı öncesinde Yenicami teknik direktörü Sedat Devecioğlu ile Türk Ocağı teknik direktörü Mehmet Bolkan açıklamalarda bulundular. 
SEDAT DEVECİOĞLU: KAZANMAK İSTİYORUZ
"Yenicami olarak biz sezon planlamamızı Süper Kupa maçına yönelik olarak yaptık. İlk lig maçımıza hazırlanırmış gibi Süper Kupa maçımıza hazırlanıyoruz.
Süper Kupa maçı tek maç olduğu için her senaryoya göre hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Çünkü tek maçta planladığımız gibi gitmeyen şeyler olmayabileceği gibi her şey de olabilir. Biz Süper Kupa maçını kazanıp, yeni sezona moralli girme düşüncesindeyiz. Kazanmak istiyoruz."
MEHMET BOLKAN: TARİHE GEÇMEK İSTİYORUZ
"Türk Ocağı olarak Süper Kupa'yı kazanıp, kupayı müzemize götürmek istiyoruz. Uzun süredir bu maça hazırlanıyoruz. Maçtan 3 gün önce de Malpas Otel'de kampa girdik.
Türk Ocağı tarihinde Süper Kupa'yı hiç kazanmamıştır. Bu yıl ilk olarak Federasyon Kupası'nı kazanacağız; dedik. Kazandık. Şimdi ise Süper Kupa'yı da kazanıp, müzemize götürmek ve tarih yazmak istiyoruz.Takım olarak hazırlıklarımız sürüyor.
Başkanımız ve yönetim kurulu, bizlere tam destek veriyorlar. Bizler de teknik ekip ve futbolcular olarak bu önemli maça iyi bir şekilde hazırlanıp, maça çıkacağız. 
Rakibimiz lig şampiyonu olmuş bir takımdır. Bazı futbolcuları takımdan ayrılmış olsa, bile iyi bir kadroya sahiptirler. Bizde de Junior takımdan ayrıldı. Maçı kazanmak ve tarih yazmak istiyoruz. İnşallah kupa bizim olur. İkinci kupamızı da müzemize götürmek istiyoruz. Yenicami takımına da başarılar dilerim. Centilmence bir maç olsun."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.